Lauru lapas: dziedina, attīra un tonizē. Bet kāpēc jāpiekar pie mājas durvīm?


Lauru lapas ir tīrības simbols, kā arī dod panākumus un veiksmi. Tām ir ļoti spēcīga enerģētika. Lauru vainags nozīmē — triumfs.

Antīkajā mitoloģijā lauru koki tika uzskatīti par svētiem. Kopā ar savu aizbildni — mākslas, gaismas un tikumiskās skaidrības dievu Apollonu — tie simbolizēja gudrību un slavu.

Valstsvīriem, olimpisko spēļu dalībniekiem un dzejniekiem lauru vainagi tika dāvināti kā slavas un atzinības simboli.

Arī mūsdienās, runājot par kādiem īpašiem sasniegumiem, jo īpaši mākslas jomā, mēs nereti lietojam izteikumu “plūkt laurus”.

Lauru lapas tiek izmantotas pārtikā, gatavot uzlējumus.

Sen jau ir zināmas arī lauru koku dziednieciskās spējas — tonizē un remdē sāpes, nostiprina imunitāti, tonizē organismu un izvada šlakas, palīdz attīrīt organismu no sāls. Palīdz miega problēmu gadījumā, un vispār ir ļoti plašs lietojumslietojamas.

Tiek uzskatīts, ka lauru lapām piemīt īpašas spējas — tās rosina pravietiskus sapņus.

Lauru lapas izmanto mājas attīrīšanai un aizsardzībai no visa ļaunā. Trīs lauru lapas ir labklājības un bagātības zīme, tādēļ tās var turēt maciņā, piesaistot uzplaukumu.

Lauru lapas izmanto rituālos, veiksmes piesaistīšanai. Vislabāk to veikt, kad ir jauns vai augošs mēness. Jums būs nepieciešamas piecas kaltētas lauru lapas un sarkans pavediens.

Lauru lapas sasien ar pavedienu un pakarina virs savas mājas durvīm, piesakot: “LAURU LAPIŅAS, KAS IZAUGUŠAS UN BAUDĪJUŠAS KARSTU SAULI, IENESIET MANĀ MĀJĀ LAIMI UN VEIKSMI.”

(Dziednieces Ramonas Oses ieteikumi)

Pievienot komentāru