Lielais horoskops FEBRUĀRIM visām zodiaka zīmēm. Piedāvā astrologs Globa


Populārais astrologs Pāvels Globa izveidojis februāra horoskopu visām zodiaka zīmēm.

Auns
Vientuļajiem Auniem ir iespēja atrast otro pusīti, turklāt jau februāra pirmajā nedēļā. Tas būs laiks, kad šīs zīmes šarms un harisma būs augstā līmenī. Pasaule mainīsies uz labo pusi.

Dzīve sagādās daudz pārsteigumu. Bet būs arī grūtības, krāpšana un problēmas. Lai nezaudētu un palielinātu savus naudas līdzekļus, būs jāstrādā vairāk. Šīs zīmes cilvēkiem būs daudz enerģijas un spēka. Galvenais ienaidnieks – bezdarbība.

Vērsis

Vērši februārī būs ļoti labvēlīgā finansiālā stāvoklī. Viņiem izdosies veikt svarīgus pirkumus bez liekiem tēriņiem, ar atlaidēm. Darbā un biznesā ir nepieciešama pacietība un neatlaidība.

Mīlestībā jāiet uz priekšu neatskatotiess. Lieta tāda, ka mēneša vidū var pamosties nepatīkamas atmiņas. Šādos brīžos pēc iespējas vairāk laika jāpievērš uzmanība mājai, relaksācijai, saskarsmei ar tuviniekiem.

Dvīņi

Februāris ar augstu varbūtību var kļūt par visspilgtāko un neaizmirstamāko 2021. gada laiku. Tas ir ļoti labvēlīgs mēnesis, bet jāatceras, ka brīnumi nenotiek paši. Tie var būt pozitīvi un produktīvi visās dzīves jomās. Februāris būs uzvaras laiks Dvīņiem, kuri zina, ko vēlas. Tāpēc ir svarīgi nostādīt sev priekšā mērķi.

Vēzis

Vēžiem sākas panākumu laiks, patīkamas pārmaiņas, lielisks noskaņojums. Tie būtiski pastiprinās viņu enerģiju un palīdzēs to virzīt uz vajadzīgo gultni. Zvaigžņu spēks palīdzēs Vēžiem atpūsties, tāpēc šis periods ir ideāli piemērots atvaļinājumam, situācijas maiņai. Februārī Vēži var veikt dārgus pirkumus. Galvenais ir nenēsāt sev lielas summas.

Lauva

Lauvām ļoti veiksies mīlestībā. Vientulīgajiem zīmes pārstāvjiem izdosies atrast otro pusīti, bet tiem, kuri jau ir attiecībās, izdosies atrisināt iekšējos strīdus un konfliktus.

Februāris var patīkami pārsteigt šos cilvēkus, ļaujot viņiem justies īstiem un nozīmīgiem, laimīgiem un veiksmīgiem. Pienācis laiks paskatīties uz sevi no malas, atvadoties no trūkumiem un aizspriedumiem. Veneras enerģija palīdzēs Lauvām palikt stiprām visu februāri.

Jaunava

Nāksies sastapties ar dažām grūtībām darbā un biznesā, bet tikai mēneša sākumā. Sākot ar otro dekādi, situācija strauji mainīsies. Finansiālā un lietišķā dzīve krasi ies kalnā.

Mīlestībā ļoti uzmanīgiem vajadzētu būt vientulīgiem zīmes pārstāvjiem. Šie cilvēki var tikt pie milzīgiem zaudējumiem visīsākajos termiņos. Vēlams neforsēt notikumus, izbaudot brīdi. Nevienam nav jāatzīstas mīlestībā.

Svari

Februāra zvaigznes un planētas būs ļoti pozitīvas. To radošā enerģija palīdzēs pārstāt dusmoties un atbrīvoties no aizvainojuma. Pienācis laiks atstāt visus emocionālos atkritumus aiz muguras. Ja to neizdarīsim, ļoti samazināsies produktivitāte un kritīs pozitīvs noskaņojums.

Tagad nevajag uztvert visu pārāk tuvu sirdij. Viss notiekošais mācīs Svariem, kā rīkoties, bet kā ne. Ja aktuāla būs ekonomijas tēma, tad labāk ietaupīt laiku, nevis naudu.

Skorpions

Skorpioni būs uzmanības centrā. Pretējais dzimums arvien vairāk pievērš uzmanību šiem cilvēkiem. Finanšu jomā Skorpioniem ir vērts paļauties uz savu intuīciju: tā nepievils. Bet tas nenozīmē, ka ir jāvirzās uz priekšu. Pagātnes pieredze palīdzēs šiem cilvēkiem neiekļūt grūtā situācijā, palielināt ienākumus.

Strēlnieks
Lieta ir tāda, ka zvaigznes un planētas visu mēnesi būs ļoti labvēlīgā stāvoklī. Visums virzās uz priekšu pa pareizo ceļu. Ja kaut kas nesanāks vai radīsies problēmas, nevajadzētu celt traucēt trauksmi un iegrimt depresijā.

Jāuzticas zvaigznēm un jāvirzās pa straumi. Strēlniekiem jābaidās no trim lietām: bezdarbības, neuzmanīgas lēmumu pieņemšanas un alkatības.

Mežāzis

Lielisks laiks ceļojumiem, komandējumiem, braucieniem ar automašīnu, vilcienu, lidojumu lidmašīnā. Šie cilvēki var atrisināt kādu lielu problēmu. Tas patīk lielākajai daļai Mežāžu. Venera dod Mežāzim daudz enerģijas un spēka, pacietību, pozitīvu noskaņojumu.

Iespējams, ka februārī var atgriezties dažas vecās problēmas, bet ar tām Mežāži varēs tikt galā ļoti ātri.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir jāatceras par saviem sapņiem, jo februārī zvaigznes palīdzēs viņiem kļūt laimīgām. Šo cilvēku dzīve pārvērtīsies, ja viņi paši to gribēs. Zem guloša akmens ūdens netek, tāpēc Ūdensvīram būs jārīkojas, jāuzņemas iniciatīva.

Patīkamas dzīves pārmaiņas vienmēr sākas ar kaut ko mazu, tāpēc ir jāizdara pirmais solis – viss pārējais atnāks pats. Galvenais ir nelūgt nevienu padomu.

Zivis
Janvārī lielākajai daļai Zivju viss gāja uz priekšu, bet februārī situācija mainīsies. Tas būs ļoti stabils un labvēlīgs laiks, kurā jācīnās par vietu zem saules.

Nav labāka laika fiziskai un intelektuālai aktivitātei kā šis. Var nodarboties ar jaunu aizraušanos, biznesa atvēršanu, darba vietas maiņu, apmācību un jaunu zināšanu iegūšanu.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Trīs zodiaka zīmēm 2021. gads būs brīnumains laiks. Tamāras Globas horoskops

2021. gada devīze katrai horoskopa zīmei. Uzzini savējo!

COMMENTS

Pievienot komentāru