No skatītājiem atvadās ļoti iemīļota LTV ziņu diktore

Kadrs no video

Latvijas Televīzijas ilggadējā Dienas ziņu vadītāja Sandra Zviedre šodien atvadās no Dienas ziņu skatītājiem. Pēc teju 23 gadiem LTV kadrā, skatītāju iemīļotā diktore pieņēmusi lēmumu darbu kameras priekšā beigt. Tomēr no Latvijas Televīzijas Sandra nebūt neaiziet- viņa turpinās producēt Dienas ziņas un darbosies ziņu aizkadrā.

Sandra jau ilgu laiku darbojusies ne vien kā “Dienas ziņu” diktore, bet arī kā producente. Tas nozīmē, ka viņa ir atbildīga ne vien par to, kā ziņas tiek pasniegtas, bet arī par raidījuma saturu. Iepriekš intervijās Sandra ir atzinusi, ka tas nereti liek justies pretrunīgi, jo abi darbi nemaz tik līdzīgi nav – katrs prasa savu redzējumu uz ziņām un notikumiem. Tas arī ir viens no iemesliem, kādēļ pieņemts lēmums darbu kameras priekšā pārtraukt. Turpmāk Sandra darbosies tikai aizkadrā. “Tie ir bijuši lieliski gadi abpus ekrāniem. Man skatītājs patiesi ir galvenais,” pateicīga uzticīgajiem skatītājiem ir žurnāliste. “Kadrā esmu bijusi teju 23 gadus. Un vēl 4 gadus Vidzemes TV ēterā, ko agrāk arī pārraidīja LTV. Tātad – teju 27 gadi,” savu pieredzi atceras moderatore.

LTV Ziņu dienesta direktore Iveta Elksne novērtē diktores cieņpilno attieksmi pret savu skatītāju un patieso savas darba vietas patriotismu. “Sandra ir skatītāju iemīļota moderatore. Ar savu ziņu pasniegšanas veidu – viņa jūt līdzi katram notikumam, katram stāstam, katram cilvēkam. Sandrai ir svarīga cieņpilna attieksme pret skatīju, un, manuprāt, to skatītāji noteikti zina un augstu vērtē. Sandra ir arī liela Latvijas Televīzijas patriote un man tiešām prieks, ka Sandra nekur neaiziet, bet turpinās darbu arī turpmāk, tikai šoreiz vairāk aizkadrā,” norāda Iveta.

Sandras ieguldījums televīzijas ziņu vadītāju darba kultūrā, cieņpilnajā attieksmē pret kolēģiem un priekā par darbu jau tik daudzu gadu garumā ir nenovērtējams! Sandra ne reizi nav liegusi padomu jauniem kolēģiem, un esam pārliecināti, ka arī turpmāk Sandra visas savas zināšanas turpinās nodot tālāk. LTV saka lielu paldies žurnālistei par šiem gadiem ēterā, un vēlam arī turpmāk – aizkadrā – darīt to, kas patīk, padodas un sniedz gandarījumu!

Par to, kas pārņems Sandras darbu LTV ēterā, LTV informēs jaunnedēļ.

Pievienot komentāru