Liepnieks: Ja Turlo nenogāzīs, tad Rīgas domes opozīcija ir nopirkta (VIDEO)

Kadrs no video

Rīgā šobrīd ir mazākumvaldība un, ja opozīcija neizmantos iespēju to gāzt, tad partijas ir nopirktas – tā RīgaTV 24 raidījumā “Kārtības rullis” sacīja publicists, politisko procesu apskatnieks Jurģis Liepnieks.

“Mazliet pārsteidzoši ir tas, ka, piemēram, Vilnis Ķirsis, kurš ir galvenais mēra kandidāts un gāžam Nilu rupors, turpina strādāt it kā nekas nebūtu noticis. Viss it kā ir kārtībā, lai Turlais strādā! Bet Rīgā ir mazākumvaldība, un jebkurai opozīcijai pie jebkuras iespējas būtu instinkti gāzt varu,” sacīja Liepnieks.

Viņam Rīgas domes opozīcijas darbība vai, pareizāk sakot, bezdarbība, šķietot dīvaina: Rīgas domes opozīcija pēc Liepnieka domām uzvedas kūtri un neizskatoties, ka viņi gribētu ko mainīt. “Un tam ir iemesli – visi stiprākie ir aizgājuši uz Saeimu – gan Bondars, gan Strīķe, gan Jurašs… Rīgas domē nekas daudz no līderiem nav palicis. Bet skaidrs ir viens: ja Turlo nenogāzīs, tad kāda no partijām ir nopirkta. Mazākums nevar pastāvēt. Tas tā ir gan pasaulē, gan Latvijā. Protams, mums Latvijā ir bijušas mazākumvaldības, bet, ja mazākums turpina strādāt, tad tur ir dīls.’’

Pievienot komentāru