8 lietas, kas izglābs jūs no paģirām!

Piens

Pēc brokastīm būs ļoti noderīgi iedzert glāzi piena. Tas ir pretpaģiru līdzeklis, kas samazina ķermeņa intoksikāciju pēc alkohola saindēšanās. Visefektīvākais pretpaģiru līdzeklis ir aktivēta ogle. Bet ēst to brokastīs ir nepatīkama nodarbošanās. Bet svaigs piens arī tiek uzskatīts par labu adsorbentu.

Medus

Ieteicams to iekļaut paģiru brokastīs. Šī metode nav plaši pazīstama, taču tā palīdz arī atbrīvoties no alkohola toksīniem. Dienas laikā, sākot ar brokastīm, jums jālieto vairākas ēdamkarotes dabiskā medus.

Sparģeļi

Dienvidkorejas zinātnieki apgalvo, ka, pēc viņu domām, sparģeļi ir produkts, kurš visveiksmīgāk cīnās ar rīta paģirām. Jebkurā formā – vārīti, sautēti vai viegli grauzdēti. Izrādās, ka šis dārzenis satur īpašas aminoskābes, kas palīdz aknu šūnām pielāgoties pēc alkohola stresa, kā arī daudz B vitamīnu, kas atbalsta nervu sistēmu, un selēnu, kas atbalsta imūnsistēmu un pilnvērtīgus augu olbaltumus, kas palīdz atjaunoties. Turklāt tas ir bagāts ar celulozi un šķiedrvielām, kas palīdz no ķermeņa izvadīt alkohola sadalīšanās produktus un citus toksīnus.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: 4tololo.ru

Pievienot komentāru