Līgava kāzās pateica tostu, pēc kura vīramāte pameta svinības. Ko viņa sacīja?

Foto – Pixabay

Anna un Rinalds bija kopā kopš skolas laika. Diemžēl jaunā meitene tūlīt pat nepatika topošajai vīramātei. Viņa darīja visu iespējamo, lai atturētu dēlu no gaidāmajām kāzām, apgalvojot, ka viņš ir pārāk jauns, un tādu Annu būs vēl daudz.

Par laimi Rinalds nepievērsa uzmanību savas mātes vārdiem. Mīlestības dēļ topošais vīrs bija gatavs uz jebko, abi bija kļuvuši nešķirami. Kāzu dienā Anna nolēma veltīt vīramātei īpašu tostu.

Saņēmusi drosmi, jaunā sieva sacīja: “Dāvidsones kundze, gribu pacelt šo glāzi par jūsu veselību. Mēs jums esam daudz parādā.

Jūs darījāt visu iespējamo, lai sabojātu mūsu attiecības: jūs sarunājāties ar kaimiņiem, izplatījāt baumas, strīdējāties ar mums, atrunājāt Rinaldu no kāzām un pat ceremonijā parādījāties baltā kleitā ar asarām acīm.

Tagad mēs esam kļuvuši stiprāki, pateicoties jūsu pūlēm. Mūsu mīlestība ir tikai augusi. Paldies jums par to”.

Zālē valdīja klusums. Kad meitene pabeidza un visi pagriezās, lai uzlūkotu Rinalda māti, izrādījās, ka sieviete bija pametusi svētkus.

Būdams viesis šajās kāzās un redzēdams mīlestības piepildītu jauniešu sirsnīgās acis, es sev apsolīju, ka nekad nelikšu šķēršļus neviena pāra attiecībām. Atcerieties, ka patiesu mīlestību nevar salauzt. Esiet iecietīgi, mīliet un esiet mīlēti.

Avots: “Brainum”

COMMENTS

Pievienot komentāru