Lūk, ko jūsu mīļākie apavi var pastāstīt par jūsu personību

8. Kedas un tenisa kurpes – ar visiem atrod kopīgu valodu

Šie cilvēki spēj atrast kopīgu valodu gan ar tiem, kas ir daudz jaunāki par viņiem, gan ar tiem, kas ir daudz vecāki. Kedu cienītāji var saprasties ar visiem, jo ​​tie var uzvesties gan pārdomāti, gan vieglprātīgi. Visbiežāk viņi ir drosmīgi, atvērti un enerģiski cilvēki.

9. Platformas- pašpārliecinātas

Tāpat kā Keita Midltone, kas iecienījusi platformas apavus, jūs vienmēr zināt, kā prezentēt sevi. Tu esi gracioza, pārliecināta un aktīva, tev ir liela pašapziņas sajūta un pašpietiekamība. Jūs, bez šaubām, var saukt par kompānijas dvēseli.

10. Laiviņas – “Lēlija- Boss”

Ja jūs esat laiviņu piekritējas, varat droši saukt sevi par “Lēdiju- Bosu”. Jūs esat izlēmīgas un neciešat tos, kas netiek jums līdzi. Turklāt, jums piemīt liela iekšējā enerģija un darbaholisms. Jums bieži lūdz padomu, jo zina, ka jums ir iespēja atrisināt jebkuru problēmu.

11. Loferi – pedantiska

 

Loferu fani bieži izceļas ar savu pedantiskumu, perfekcionismu un nelokāmību. Viņi vienmēr pārliecinās, ka uzdevums tiek izpildīts visaugstākajā līmenī. Viņi ir ļoti atbildīgi un pedantiski cilvēki, kam patīk visu turēt zem kontroles. Tajā pašā laikā viņi ir lojāli draugi un cītīgi darbinieki.

12. Kurpes ar atvērtu aizmuguri – patīk atrasties uzmanības centrā

Šiem cilvēkiem patīk būt uzmanības centrā – lielām kompānijām stāsta anekdotes un uzsauc tostus. Viņi ir lieliski runātāji. Šādu kurpju mīļotāji ir pārliecināti un sabiedriski.

Vai jūs piekrītat šādai interpretācijai par jūsu iecienītākajām kurpēm? Vai tās atbilst jūsu raksturam un temperamentam?

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru