Mairis Briedis atklāj visai pieticīgus gada ienākumus un gatavojas nākamajai cīņai jau 15. jūnijā

Publicitātes attēls

Latvijas labākā boksera Maira Brieža nākamā cīņa Pasaules boksa supersērijā notiks 15.jūnijā “Arēnā Rīga”, paziņoja turnīra rīkotāji.

Tāpat atklātībā nonākusi Brieža ienākumu deklarācija, kas liecina, ka Latvijas boksera un Valsts policijas inspektora ienākumi pagājušajā gadā bijuši 341 147 eiro, savukārt viņa kopējie ienākumi 2017.gadā bija aptuveni 472 000 eiro.

Supersērijas pusfinālā Briedis tiksies ar poli Kšištofu Glovacki.

Briedis novembrī supersērijas ceturtdaļfināla duelī pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem) pēc punktiem pārspēja Vācijas pārstāvi Noelu Gevoru, kurš pazīstams arī ar vārdu Norairs Mikaeljans. Briedis pēc uzvaras pār Gevoru savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa padomes (WBC) Dimanta jostu.

Tikmēr Glovackis savā ceturtdaļfināla cīņā pēc punktiem pieveica krievu Maksimu Vlasovu, vienlaikus savā īpašumā iegūstot arī Pasaules Boksa organizācijas (WBO) pagaidu čempiona jostu.

Otrajā supersērijas pusfinālā, tajā pašā smaguma kategorijā satikās Kubas bokseris Juniers Dortikos un amerikāņu bokseris Endrjū Tabiti.

Bet tā nav vienīgā cīņa, kuru gaida skatītāji 15. jūnijā! Skatītāji gaida arī cīņas ar LNK Boxing skolas uzlecošajām zvaigznēm!

Jevgēnijs Aleksejevs vs Siarhei Khamitski

Jevgēnija Aleksejeva boksa karjerā šī cīņa būs īsts pārbaudījums- viņa pretinieks ir pieredzējis un joprojām bīstams 44 gadus vecs bokseris – bijušais čempions IBF International World versijās, WBO Europian Champion – Siarhei Khamitski.

Ričards Bolotniks vs Gasan Gasanov

Ričards Bolotniks, kurš šobrīd atrodas 29. vietā pēc pasaules boksa reitingiem, pacīnīsies ar Gasan Gasanov (bokseris no Rostov-na-Donu, pussmagajā svara kategorijā un viņa kontā ir 15 uzvaras).

Abi bokseri prakztizē bezkompromisa uzbrukuma boksa stilu. Uzvarēs tas, kurš būs precīzāks!

Oskars Grosmanis vs Kumikov

Cīņa solās būt interesanta. Neviens no viņiem neplāno tik viegli padoties!

Mārcis Grundulis vs Evgeny Vazem

Bez kompromisiem, efektīvi un pa īstam! Puiši cīnās ar azartu un vēlmi uzvarēt!

Turnīrs solās būt tiešām unikāls, dinamiskas cīņas ar pieredzējušiem bokseriem, kurus translēs visā pasaulē, kā arī talantīgi un iznesīgi jaunieši, kuri acīmredzami progresē un uz kuriem liekam lielas cerības tuvākajā nākotnē.

Pievienot komentāru