“Mans dārgais vīrieti…” sievietes pēc 40 dvēseles kliedziens. Liks par daudz ko aizdomāties…

“Un, ja jūs vēlaties pārsteigt mani, pārsteidziet mani ar savu cilvēcisko attieksmi… Es varētu būt tavs avots. Spēka avots, iedvesma un maigums. Tavas izaugsmes un attīstības avots. Tad arī esi pietiekami gudrs, lai saskatītu avotu starp izmētātiem krūmiem.”

Ja sievietei ir vairāk nekā 40, viņai absolūti nav interesanti klausīties jokos un vulgārās novazātās frāzītēs. Viņa grib mīlestību, cieņu un mazliet interesi par sevi. Viņai jau ir pašpietiekama, un vienīgā lieta, kas viņai trūkst- tā ir mīlestība. Kā jūs varat redzēt, Lilija Ahremčika mēģina nodot vīriešiem, ka sieviete ir ne tikai jauks papildinājums un simpātiska lietiņa. Viņa- personība.

Ir viens labs teiciens, kas vīrietim vienmēr jāatceras: “Pretendē- atbilsti!”. Jebkuras inteliģentu un adekvātu cilvēku attiecības var izveidoties laimīgi, ja tiks apmierinātas abu partneru intereses.
Foto: www.marketium.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Annija</cite>

    Sieviete, ja tu negarlaikosi pati sevi un patiesi mīlēsi
    pati sevi, tad tuvumā pat nerādīsies pliekani seksa piedāvātāji, bet tikai cilvēki, ar ko tev būs interesanti un kas tevi novērtēs! Ir tāds Rezonanses likums, kas latviešu versijā būtu: kā sauksi, tā atskanēs. Pasaule atbild atbilstoši tam, kādus signālus tu dod!

Pievienot komentāru