Šonedēļ – marta kulminācijas punkts. Ko nesīs pilnmēness?

Mēness cikls Zivīs, kas kulminēs 22. – 30. martā līdz ar Pilnmēnesi 28. martā un Veneras un saules augšējo savienojumu 26. martā, nesīs lietu slēptās dabas izpausmi, sasniegtā apkopošanu, pagātnes rezultātu pārvēršanu par nākotnes pamatiem, stāsta astroloģe Natālija Nesterenko.

Vispirms uzmanības centrā nonāks viss, kas saistīts ar mūsu ārējām prioritātēm un zemes vērtībām, labklājību, savstarpējām attiecībām, resursiem, finansēm.

Šajā laikā, no vienas puses, būs īpaši izteiktas iespējas radīt savas realitātes ārējos aspektus (pirmkārt, visā uzskaitītajā), jaunās rezonanses, līdzsvara un harmonijas stāvokli. No otras puses, šajā pašā laikā viss, kas traucē šo jautājumu risināšanai, var atspoguļoties krīzēs, zaudējumos un nepatikšanās.

6. -10. aprīlī, šī mēness mēneša beigās, jauna jēga, risinājumi un saturs; būsiet gatavi sākt jaunus dzīves ciklus, stāstus un sižetus, būs nepieciešamas uzvedības stratēģijas, jomu un enerģijas koncentrācijas metodes. Nepieciešamības gadījumā būs jāpārskata vai jāmaina plāni.

Šajā mēness ciklā jāstrādā, apgūstot atgriezenisko saikni, pieredzi, pārskatot veiktā ceļa rezultātus, pārejot uz jauniem harmonijas līmeņiem ar sevi un pasauli, radot saites ar sākotnējo kārtību un savu patieso radošo, būtisko dabu.

Vēlams atbrīvoties no visa, kas traucē radošā potenciāla pilnvērtīgai atklāšanai.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Pilnmēness ietekmi jūtam sešas dienas, uzsver astrologs Kristaps Baņķis

Īpašo spēju horoskops. Kāds maģisks talants piemīt katrai zodiaka zīmei?

Pievienot komentāru