Ātrā cīsiņpica uz pannas. + Vēl trīs idejas fiksām vakariņām

Maiga mīkla, kūpinājumu aromāts un daudz, daudz siera. Brīnīsies, bet nav vajadzīga pat cepeškrāsns, tomēr pica gatava mazāk nekā pusstundas laikā.

Sastāvdaļas

9 ēdamkarotes miltu

1 šķipsniņa sāls

Trešdaļa tējkarotes sodas

2 olas

4 ēdamkarotes majonēzes

4 ēdamkarotes krējuma

100 g cīsiņu

Puse sīpola

100 g cieta siera

1 ēdamkarote augu eļļas

1 ēdamkarote tomātu pastas vai kečupa

Pagatavošana

1․ Miltus iesijā bļodā, sajauc ar sāli un ūdeni. Ar putojamo slotiņu sakuļ olas ar majonēzi un krējumu.

2․ Pielej olu masu pie sausajām sastāvdaļām, sakuļ ar slotiņu viendabīgā masā.

3․ Cīsiņus sagriež aplīšos. Sīpolu nomizo un sīki sagriež. Cieto sieru sarīvē uz rupjas rīves.

4․ Platu pannu ieziež ar augu eļļu un liek uz nelielas uguns. Lej mīklu uz pannas un izlīdzina ar karoti.

5․ Pārziež mīklu ar tomātu pastu vai kečupu. Virsū liek sīpolus un cīsiņus, pārkaisa ar sieru.

6․ Uzliek vāku un gatavo picu uz nelielas uguns 10–15 minūtes, līdz gatava.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Kartupeļu “akordeons” ar sieru un desu. Viens, divi – vakariņas gatavas!

Salāti “Nica” ar tunci. Derēs pat ļoti vēlām vakariņām!

Ātri pagatavojams sacepums vakariņām

Pievienot komentāru