Meitene, kas pārdzīvojusi vairogdziedzera vēzi, lūdz nepalaist garām šo vienu simptomu!

Veiksmīgā aktrise un producente nespēja noticēt diagnozei: “Es jutos lieliski, man viss dzīvē bija brīnišķīgi, es tiku nominēta Golden Globe… Es redzēju, kā pārmainījās cilvēku sejas, kad viņi uzzināja, ka es esmu slima. Bet es nejutos slima!”

Lornai veica tireoidotomiju un noņēma audzēju no vairogdziedzera. Tagad viņa ir vesela un iziet rehabilitācijas procedūras, bet viņai vienmēr būs nepieciešams uzņemt trūkstošo tiroksīnu, lai saglabātu vairogdziedzera darbību normālā līmenī.

2

Kreisais foto uzņemts 2015. gadā, pirms es uzzināju par diagnozi. Toreiz mani nofotografēja brālis. Redzi kaut ko līdzīgu Ādama ābolam uz mana kakla? Mēs veselu gadu pat neko nenojautām!

Fotogrāfijā pa labi esmu es pēc operācijas. Brālis teica, ka izskatos pēc Frankenšteina. Mīļi :)))
Vispār, es gribu teikt, ka vairogdziedzera onkoloģija ir reta vēža pasuga, tāpēc ne visi zina, ka šāds “kūkumiņš” ir viens no pirmajiem slimības simptomiem. Tagad es uzskatu par vajadzīgu par to runāt, lai gan ilgu laiku domāju par to, vai par to vispār vajadzētu runāt, jo nebiju  pārliecināta, kā tas ietekmēs manu aktrises karjeru. Bet es nolēmu, ka nevar klusēt.”

Tagad meitene, kas izgājusi cauri visiem pārbaudījumiem, vēlas palīdzēt citām sievietēm. Vēzis- klusā slepkava. Mēs neesam raduši par to runāt, mēs klusējam, tāpēc cilvēki ar vēzi bieži jūtas izolēti. Runājot par viņu izveseļošanos, galvenokārt tiek skarti fiziskie aspekti, bet psiholoģiskā trauma, ko atstāj slimība, tiek atstāta ārpus redzesloka.

3

Lorna uzstāj, ka neviens nedrīkst izvairīties no ārsta apskates. Rūpējoties par savu veselību, variet glābt savu dzīvību!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru