Modele parāda savu figūru pēc svētkiem, lai parādītu, ka neviens nav perfekts! FOTO

C4Qb973VUAE55FA

 

“Dažreiz es izskatos kā attēlā pa kreisi, reizēm- kā fotogrāfijā pa labi. Nez kur pazūd presītes kubiciņi. Es neesmu tik ideāla, kā tas var likties…”

3

Patiesībā tas ir ievērojami, ka šāda meitene kā Emīlija publicē patiesus foto bez pielabojumiem. Šā vai tā, skatoties uz šādām foto, sāc vairāk piezemēti novērtēt sevi, savu figūru.

4

Galu galā, mīl tās, kuras nav ideālas. Un nekāda figūra nepalīdzēs, ja acis ir blāvas un nav siltuma sirdī. Jūs varat svīst sporta zālē līdz ģībonim, bet būt dziļi nelaimīga, pastāvīgi meklēt kāda cita novērtējumu un citu viedokli.

5

“Tikai tagad es saprotu, cik smieklīga bija mana vēlme vienmēr būs pašai labākajai. Kad jūsu pašcieņa ir saistīta ar izskatu, jūs varat viegli iedzīvoties paranojā. Būt veselam un labi izskatīties ir nepieciešams, bet dzīve nav perfekta, un mēs tāpat. Ēst veselīgi un piemērot sev nelielu fizisko slodzi ir veselīgi principā. Bet ne “tāpēc, ka…”!”

6

Meitene piebilst: “Tas, ko mēs redzam foto, reti atbilst realitātei. Tāpēc, salīdzinot sevi ar glancētiem attēliem, jebkurā gadījumā jūs zaudēsiet. Labāk pievērsiet uzmanību savai veselībai- iekšējai un ārējai!”

7

Emīlijai var pilnība piekrist! Uz sevi vajag skatīties adekvāti, bet ar mīlestību. Tad arī pārējie tevi tādu saredzēs!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru