Mūžībā devies viens no krievu dīvas Allas Pugačovas bijušajiem vīriem


Pirms dažām dienām plašsaziņas līdzekļi ziņoja, ka slimnīcā ar kronavīrusam raksturīgiem simptomiem ievietots pazīstamais krievu režisors Aleksandrs Stefanovičs, kurš zināms arī par laulībā ar popmūzikas dīvu Allu Pugačovu pavadīto laiku. 14. jūnijā kļuva zināms, ka 76 gadus vecais režisors devies mūžībā.

Traģiskos jaunumus apstiprināja Centrālā Kinematogrāfistu nama direktore Jekaterina Goloņa. “Aizgājis Saša Stefanovičs… sirds lūst… godīgs un ļoti uzticams draugs, uz kura palīdzību un gudro padomu vienmēr varēju paļauties,” viņa sacīja.

Kā vēsta “Life Shot”, pēdējās dienas Stefanovičs atradies reanimācijas nodaļā ar plašiem plaušu bojājumiem.

Stefanoviča vispopulārākās filmas ir “Dvēsele”, “Sāc no sākuma”, “Bardi” un “Rudens blūzs”, tajās piedalījušās tādas slavenības kā Sofija Rotaru, Aleksandrs Rozenbaums un Andrejs Makarevičs.

No 1977. līdz 1991. gadam Stefanovičs bijis precējies ar Krievijas šovbiznesa primadonnu Allu Pugačovu.

Dziedātāja un režisors iepazinās, pateicoties dzejniekam Leonīdam Derbeņevam. Tieši Stefanoviču dēvē par Pugačovas skatuviskā tēla radītāju. Viņš pats stāstīja, ka izdomājis Allas “firmas tērpu” – balahonu, kas uz ilgiem gadiem kļuva par viņas skatuvisko vizītkarti, kā arī ietekmējis viņas repertuāru, iesakot dziesmas par vientuļām un stiprām sievietēm.

Pievienot komentāru