Mūžīgās jaunības noslēpumi, kurus Tev neatklās neviens ārsts!

Dari kaut ko!
Par aktivitātēm jau stāstīts daudz, bet, iespējams, jūs nezināt, ka fiziski vingrinājumi uzlabo atmiņu, uzmanību un spēju skaidri domāt, jo tas palielina ātrumu, ar kādu mūsu smadzenes apstrādā informāciju, un… audzē pašu smadzeņu apjomu!

2 (2)

Ēd vairāk augu valsts produktus
Zinātnieki ir pierādījuši, ka tie, kas brokastīs, pusdienās un vakariņās ēd svaigus dārzeņus, graudaugus un augļus, retāk saslimst. Pilnīgi veģetārs uzturs var pat apturēt vēzi!

3

Vairāk komunikācijas!
Komunikācija ar citiem cilvēkiem ir ļoti svarīga. Zinātnieki ir pierādījuši, ka vīriešu, kas dzīvo vieni, kognitīvās spējas gadu gaitā pasliktinās.

Bet tie cilvēki, kuriem patīk tērzēt ar kaimiņiem un draugiem, gluži pretēji, var lepoties ar lielisku garīgo un, kā likums, pat fizisko labsajūtu – lai aizietu pie kāda ciemos, ir nepieciešams staigāt, kas kaut par pilīti uzlabos jūsu pašsajūtu.

4

Tava seja nav tava dvēsele!
Laiks, protams, maina tavu seju. Kad sāk likties (būsim godīgi, šādi brīži uznāk katram), ka seja, ko redzat spogulī, pieder kādam citam, rodas sajūta, ka arī iekšēji esi mainījies. Bet tas, kas ir iekšā, nekur un nekad nepazūd! Atceries šo!

5

Pieņem dzīves izaicinājumus
Jauna pieredze, izklaides un intelektuālie izaicinājumi (pat tik vienkārši, kā risināt krustvārdu mīklas) stimulē smadzenes.

6

Jebkurš notikums – tā ir pieredze
Izveido par ieradumu uzskatīt visu, kas notiek, par vērtīgu dzīves mācību. Gadu pieredze apveltījusi tevi ar valodu un sajūtām, zināšanām un prasmēm, spēku un atmiņām.

Tevī dzīvo visi tie cilvēki, kuri tu reiz esi bijis. Tas viss izskatās kā klavieru taustiņi, kas ir gatavi ieskanēties, ja vien tev ir melodija. Neaizmirstiet par to, cik jums ir bagātīga dzīve! Un katrs jauns notikums pievieno vēl ko jaunu. Un tas ir lieliski.

7

Kliedē bailes un atrodi aizraušanos
Nekad nebaidies, ka palicis maz laika vai kaut kam vairs nav laika tavā dzīvē. Bailes izraisa vēl ātrāku laika plūdumu, jo mēs uztraucamies par katru dienu. Tā vietā, lai sēdētu pie televizora, dzejo, raksti stāstus, zīmē, dodieties uz kulinārijas meistarklasēm- piepildi dienas ar to, ko vienmēr esi sapņojusi. Tad bailes pazūd, un viss mainās. Paplašini ne tikai pašreizējo laiku, bet arī nākotni, jo jums ir ko gaidīt, nevis panikā novērsieties no nākotnes.

Būsi patīkami pārsteigta, ka dzīves izvēles gadu gaitā nav ierobežotas, bet gluži pretēji – izvēle kļūst plašāka. Jums paveras neticamas iespējas. Tāpēc izmanto tās pilnībā!

8

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: takprosto.cc

Pievienot komentāru