(Ne)smēķētāju horoskops. Kā atmest saskaņā ar tavu zodiaka zīmi!

Ūdens stihijai piederīgie
Ūdens stihijas pārstāvji nereti nikotīnam pieķeras no visas sirds – tas viņiem palīdz pielāgoties jaunai situācijai, veido savas ierastās telpas ilūziju. Cigarešu smarža spēj viņos izraisīt atmiņu un emociju uzplūdus. Pat ja smēķēšana izraisa patīkamas atmiņas, vai bez šā ieraduma viņi paši kļūtu sliktāki?

Vēžiem vajadzētu padomāt par saviem pēctečiem. Fakti ir nepielūdzami: smēķējošiem vecākiem bērni ļoti agri paņems rokā pirmo cigareti. Iespēja, ka bērns visu mūžu būs kaislīgs smēķētājs, tiek vērtēta kā 8:1.

Skorpioni vieglāk šķirsies no cigaretēm, ja tās aizstās asu izjūtu deva. Viens no variantiem: nopirkt divriteni un pārvietoties tikai ar to. Smēķēt, braucot ar divriteni, var tikai trakie un cirka mākslinieki.

Zivīm vislabāk spēs palīdzēt speciālie antinikotīna preparāti. To izvēle mūsdienās ir ļoti plaša: plāksteri, košļājamās gumijas, tabletes, arī speciālas cigaretes…

Starp citu, katrs, kas atmetis smēķēšanu, jau pēc gada izskatās par pieciem gadiem jaunāks. Bet, ja cilvēks pats sevi apzināti dzen kapā, neviena medicīna viņam nepalīdzēs.

Pievienot komentāru