(Ne)smēķētāju horoskops. Kā atmest saskaņā ar tavu zodiaka zīmi!

Gaisa stihijai piederīgie
Smēķēšana kā patstāvīgs process gaisa stihijas pārstāvjus īpaši neinteresē.

Viņiem kūpoša cigarete ir tikai tiltiņš, kas saista ar citiem cilvēkiem.

Pēc pašu iniciatīvas viņi smēķē reti, toties kompānijas pēc gatavi nostāties zem pīpmaņu karoga un pierod diezgan viegli un ātri. Tiesa, tikpat viegli viņi arī atmet jebkuru ieradumu, tāpēc viņiem ir vislielākās izredzes atbrīvoties no nikotīna atkarības.

Dvīņiem ieteicams nomainīt apkārtējo sabiedrību un no smēķētājiem pāriet pie nesmēķētājiem, un padomāt arī par to, ka nikotīns mazina prāta spējas, tāpēc daudzas idejas, kuru Dvīņiem netrūkst, var palikt neīstenotas. Bet, ja kolēģi atkal aicina ieturēt pīppauzi, labāk pacelt tālruņa klausuli, piezvanīt draugam vai draudzenei un nedaudz papļāpāt.

Svari ļoti ātri pārstās nodarboties ar pašindēšanos, ja ierosinājums nāks no tuva cilvēka vai arī ja viņš tādu vēlmi atbalstīs. Ja nu gadījumā tuvais cilvēks pret Svaru labajiem nodomiem ir vienaldzīgs, vērts padomāt, vai viņš ir pelnījis Svaru uzmanību, vai nav pienācis laiks atrast daudz cienījamāku objektu.

Veselīga dzīvesveida ieviešanā Ūdensvīram jābūt līderim. Viņam pirmajam jāierosina atteikties no kaitīgajiem ieradumiem, to skaitā arī smēķēšanas. Bet, kad draugi piekritīs un atbalstīs ierosmi, nekur vairs nespruksi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru