Parasts nodevības stāsts: Bambiju un Gemmu saimnieki atstāja, ieslēgtus dzīvoklī

Foto – Facebook, Ulubele

Bambijs un Gemma ir divi draugi, kuri dala skarbo likteni un sava saimnieka zemisku nodevību. Saimnieks aizbrauca nezināmā virzienā un savus uzticamos suņus pameta likteņa varā ieslēgtus dzīvoklī, no kura viņi paši nevarēja izkļūt, teikts dzīvnieku patversmes Ulubele profilā Facebook.

Vēlāk tika atrasta arī bijusī saimniece, taču arī viņa no suņiem atteicās. Īss un vienkāršs stāsts.

Bet ko darīt Bambijam un Gemmai? Viņi ir neziņā un milzīgā stresā – suņiem, kas pieraduši pie siltas dzīves dzīvoklī, nonākšana patversmes voljērā un troksnī ir biedējoša. Pusotru gadu vecā Gemma vēl kaut kā mēģina uzturēt abu noskaņojumu, bet sešgadīgais Bambijs ar katru nedēļu krīt aizvien lielākā izmisumā – viņš nespēj aprast ar likteņa triecienu.

Tagad viņi palikuši divi vien – abi viens otram un abi ar milzīgu nodevības un nevajadzības sajūtu. Viņiem ļoti steidzami nepieciešamas mājas, lai nesabruktu zem šīs smagās nastas.

Ieskatieties šajās acīs – skumjas, bēdas, jautājums un ne vēsts no cerības. Mēs ļoti gribētu, lai viņi atrastu mājas abi kopā, jo šobrīd zaudēt pēdējo atbalsta punktu, kas viņiem palicis dzīvē, būtu nāvējoši. Vismaz lādzīgajam draugam Bambijam noteikti. Ja nu adoptēt pa vienam, tad Bambijam noteikti jāaiziet mājās pirmajam – viens bez Gemmas patversmē viņš neizturēs.

Viņi ir mierīgi, kārtīgi un ļoti saticīgi, pieraduši pie pastaigām un dzīvokļa režīma. Ļoti pieķērušies viens otram. Reiz bija pieķērušies arī cilvēkam…

Varbūt šie abi draugi drīkst uzdrošināties cerēt, ka kāda sirds iesāpēsies par viņu likteni un kādas mājas durvis atvērsies tieši viņiem? Abiem kopā vai vispirms Bambijam un tad Gemmai?
Brauc iepazīties, sajūti viņu kautrīgo draudzīgumu un dod viņiem cerību! Dod viņiem iespēju! Viņi ĻOTI gaida.

(Fotogrāfijās Bambijs ir tas, kurš ar spicām austiņām, Gemmai nokarenas austiņas un lokains kažoks.)

Pievienot komentāru