Patiesība par to, kā vīrieši izvēlas sievieti, ko apprecēt!

Un tu jau domā, ko vēl viņi vēlas? Tas ir vienkārši. Vīrieši apprec tās, kas padara viņus labākus. Tās, kurām blakus viņiem ir vēlme un tiekšanās kļūt par labāko sevis versiju. Viņi tiekas ar meiteni, un pēc tam pieķer sevi pie domas, ka māja kaut kā kļūt tīrāka, mašīna vienmēr nomazgāta, bet paši izskatās un jūtas labāk.

Un tad – vairāk! Visi šie labie nodomi vienā brīdī pārvēršas apziņā: “Es gribu par viņu rūpēties!”. Tik vienkārši. “Es gribu zināt, kur viņa ir, un, ko viņa dara.. Es gribu zināt, ka viņai ir pietiekami daudz benzīna, un, ka viņa ir uzvilkusi cepuri. Man ir svarīgi, lai viņa jutos labi un izskatītos labi.”

Un šeit jūs jautājat sev: “Brīnišķīgi! Kā to panākt?”

Atbilde ir: nekā! Jūs neko nevarat darīt. Jūs nevarat likt šai sajūtai rasties. Bet jūs varat ļaut tam notikt.

Un vēl viena lieta. Punkts, kas izriet no iepriekšējā. Jums ir jāļauj tam notikt. Jums ir jājūtas brīvi, ērti un komfortabli, kad par jums rūpējas. Jums ir jāiemācās novērtēt sevi un jāsaprot, ka esat pelnījusi tādu pašu attieksmi no citiem, nevis tāpēc, ka jūs darāt kaut ko, bet tāpēc, ka esat tāda, kāda esat.

Un, ja viņš nolēmis apskatīt jūsu automašīnu vai aizbraukt jūsu vieta uz veikalu, nesarkstiet, neaizbildinieties vai nemēģiniet izdarīt kaut ko darīt pretī, lai būtu kviti. Nevajag! Tikai smaidiet, pasakiet viņam silti un saldi “Paldies!” un pieņemt to par pašsaprotamu. Lai kļūtu par labāku vīrieti, mums ir jādod viņam iespēju un telpu. Un tad viņš apprecas. Kad viņš sajūt, ka jūs uzticaties viņam, novērtējat viņu un mīlat sevi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Alda Lorence</cite>

    Viens no rakstiem kurā ir daudz patiesības ,un zinu ,jo tā ir mana pieredze.

Pievienot komentāru