Pavasarī un vasarā attiecības īpaši jāsaudzē, brīdina astrologs Baņķis

Foto – Pixabay

Kā tikt galā ar planetāro spriedzi, nosargājot attiecības? Neiekrītiet provokāciju lamatās, nemēģiniet uzreiz uz karstām pēdām par visu izrunāties un skaidroties, labāk ieturiet pauzi un tad lēnītēm un pamazām.

Sargiet savas attiecības no trešajām personām, kā arī no tuviem draugiem, kuri var iekārot tavu “otru pusīti”, iesaka astrologs Kristaps Baņķis savā blogā www.astrologi.lv.

Īpašu uzmanību pievērsiet izvirtīga dzīvesveida izskaušanai, jo alkohols un attiecības šajā periodā sēs postu. Jārēķinās, ka partneris var rīkoties netipiski un šķietami neadekvāti, no kā nevajag izdarīt pārsteidzīgus secinājumus.

Apvaldiet privātīpašnieciskumu un greizsirdību, slavējiet viens otru un neuzsveriet trūkumus.

Attiecībās šajā laikā būs grūti vismaz kaut ko nezaudēt, raugiet, lai tas būtu nevajadzīgais un turieties pie noturīgā un saprotamā.

“Uzreiz saku, ka šajā laikā galīgi nav vērts skriet pakaļ jauniem svārkiem un atpogāt bikšu priekšu pie pirmās izdevības – pēc tam to ievārīto putru vajadzēs ilgi un sāpīgi izstrēbt. Un par gaumi noteikti nestrīdieties, tādēļ maksimāli atliekat labiekārtošanas darbus mājoklī, jo par to vien var nopietni saplēsties,” paskaidro K. Baņķis.

“Visi, ka jau lieto Astrologi.lv izdoto “Sirsniņkalendāru”, daudz sekmīgāk ir sagatavoti minētajam laika periodam, jo laicīgi ir veikuši visus priekšdarbus un izmantojuši attiecību stabilitāti veicinošās sirsniņdienas, kas tagad palīdzēs noturēt attiecības. Arī turpmāk vajag ievērot Sirsniņkalendāra veiksmes mīlas datumus un turēt sevi rāmjos precīzi norādītajos konfliktus raisošajos laikos. Tie visi ir izgājuši cauri astrologa prakses apstiprinātajiem “superlaiku filtriem”.

Pievienot komentāru