Pēc septiņiem gadiem laulībā viņa nolēma šķirties. Kā nepieļaut ģimenes sabrukšanu?

Nekad nekritizē viņu citu priekšā

Jāatceras, ka vīrietim vienmēr jābūt drošam par viņa aizmuguri. Ja jums nepatīk viņa uzvedība, diskutējiet ar savu vīru vienatnē. Nepieļaujiet viņa kritizēšanu publiski.

Pieskaries viņam biežāk

Šķiet, ka parastais apskāviens ir tikai sīkums. Bet nenovērtējiet pieskāriena spēku par zemu. Reiz Staņislavskim tika lūgts apzīmēt ar darbības vārdu, ko nozīmē mīlēt. Viņam tika piedāvātas vairākas atbilžu iespējas: pasniegt dāvanas un ziedus, dzīvot mīļotā interesēs, apēst ar acīm, dziedāt no laimes un dzīvot eiforijā. Uz to Staņislavskis atbildēja: “Vēlēties pieskarties.”

Ļaujiet viņam mīlēt sevi tā, kā viņš to pieradis

Visbiežāk sieviešu viedoklis par mīlestību nedaudz atšķiras no vīriešu redzējuma. Tāpēc nav vērts no viņa gaidīt jūtu izpausmes jūsu izpratnē. Piedaloties pastāvīgā analīzē un salīdzinājumu veikšanā, jūs varat palaist garām daudzus patīkamus laulāto dzīves mirkļus.

Meklēt kopīgu kontaktu

Šeit mēs nerunājam par mīlestības jūtām. Kopēji hobiji, mērķi un sapņi var ievērojami tuvināt ģimeni. Nepārtrauciet attīstīties kopā.

Piekritīsiet, no šiem padomiem var daudz mācīties. Noteikti dalieties šajos ieteikumos ar saviem draugiem, varbūt jūs palīdzēsiet izglābt kādu ģimeni.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc

Pievienot komentāru