Pēc statistikas 1 no 6 pāriem guļ atsevišķās gultās. Lūk, kā tas ietekmē attiecības!

86% dalībnieku apstiprināja, ka viņi, protams, ļoti cieši guļ, izvēloties atsevišķas guļamistabas. Fakts ir tāds, ka tā kā neviens no partneriem neizjuta stresu, apmulsums vai citu diskomfortu. Piemēram, sieviete nolēma iet gulēt, un viņai vajadzēja tumsu un klusumu, bet viņas vīrs vēl nav gatavs iet gulēt, jo viņš vēlas palasīt grāmatu pirms gulētiešanas. Notiek sava veida interešu konflikts. Kāds varētu būt risinājums? Vienkārši iet uz citu istabu un gulēt tur.

Matraču Ergoflex ražotājkompānija veica aptauju, kurā viņi intervēja 2010 vīriešus un sievietes vecumā no 18 gadiem, kas dzīvo ar partneriem. Izpētīt bija plānots ne tikai atsevišķu gulēšanu, bet ieradumus kopumā, kas ir pa pāriem miega laikā. Tomēr lielākā daļa no tiem atzina, ka tad, kad partneris traucē tiem iemigt, viņi dodas uz citu istabu. Rezultāts- aukstums attiecībās.

Ja precīzāk, tad atsevišķa gulēšana uzrādīja šādus rezultātus:

51% uzskata, ka attālinās no partnera;
42% atzina, ka tam ir katastrofāla ietekme uz seksuālo dzīvi.

Starp iemesliem atsevišķām guļamistabām:

43% atzina, ka iemesls ir dažādi ieradumi;
20% traucē krākšana.

Tāpat interesants ir fakts, ka 52% atzina, ka viņi neplāno atkal gulēt ar partneriem pastāvīgi. Apkopojot pētījuma rezultātus, Ergoflex izvirzīja secinājumu:

“Mūsu rezultāti liecina, ka daudziem pāriem Lielbritānijā patīk gulēt atsevišķi. Pat neskatoties uz to, ka tas slikti atbalsojas uz viņu dzīvi kopumā, viņi vēl nav gatavi atmest šo ieradumu, jo tas ir tas, kas dod viņiem labu miegu un garastāvokli.”

Ko jūs domājat par šādiem rādītājiem? Vai jūs uzdrošinieties gulēt atsevišķi no mīļotā? Jūs to varat nosodīt, jūs varat tam piekrist, jūs varat vienkārši nesaprast, bet svarīgi atcerēties- katram pārim ir brīva izvēle noteikumos un ieradumos, kas ieviesti viņu mājās.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru