Portāls: Valtera Frīdenberga vēzis ir nelietīga un krāpnieciska shēma!?

Portālā spoki.lv, kāds lietotājs ir dalījies ar savām pārdomām un neticību tam, ka tik slavens Latvijas mūziķis nespēj atļauties 17 500 eur savai ārstēšanai. Raksta autors ir neizpratnē par to, ka Latvijā pazīstams cilvēks kurš pelnījis tūkstošus nespēj atļauties šādu summu savai ārstēšanai.

Valter, par kāpēc mums būtu tev jāziedo? Vai tikai tāpēc, ka tu esi slavens un citiem, kuri nav slaveni jāmirst? Raksta spoki.lv lietotājs

Portāls topraksti.lv vārds vārdā pārpublicē spoki.lv raksta autora pārdomas:

Šajā rakstā vēlos paust savu viedokli un pastāstīt jums, kāpēc man liekas, ka mūziķis Valters Frīdenbergs nemaz nav tik slims kā izliekas, un milzīgā naudas vākšanas akcija viņa ārstēšanai ir tikai nelietīga un krāpnieciska shēma, lai izspiestu pēdējos santīmus no jau tā badā mirstošās un nabadzīgās Latvijas tautas. Ceru, ka kļūdos, tomēr, ja esmu skeptisks par kaut ko, man ir tiesības izteikt savu viedokli šajā valstī vai ne?

Kāpēc jāziedo cilvēkam, kura bankas kontā ir x10 vairāk naudas, nekā parastam Latvijas iedzīvotājam? Valters Frīdenbergs es domāju nav svešs vārds nevienam Latvijā. Ja nepazīsti viņa mūziku tad noteikti esi redzējis viņa seju ne vienā vien televīzijas raidījumā. Šis ir cilvēks, kurš paralēli mūziķa karjerai piestrādā par tv raidījumu un pasākumu vadītāju. Šī cilvēka ikmēneša ienākumi noteikti ir rakstāmi ar četriem cipariem. Kāds man pasakiet, kā šādam cilvēkam var nebūt 17 500 eiro, kurus viņš prasīja tautai, lai segtu viņa ārstēšanos Vācijas klīnikā? Ja tu visu savu mūžu esi bijis mūziķis un strādājis televīzijā, pelnījis tūkstošus, kā cilvēkam var pietikt nekaunības uztaisīt žēlīgas acis un lūgt savai trūcīgajai ziedot viņam. Tauta, no kuras maciņiem valdība jau tā ir izzagusi miljonus. Valter, par kāpēc mums būtu tev jāziedo? Vai tikai tāpēc, ka tu esi slavens un citiem, kuri nav slaveni jāmirst? Kas palīdzēs tiem neskaitāmajiem citiem smagi slimajiem cilvēkiem Latvijā, kura vārdus ne tu, ne es nezinām un nekad neuzzināsim. Viņi tikai papildinās no onkoloģiskām slimībām mirušo statistiku, kas jau tā Latvijā ir ārkartīgi augsta, jo cilvēkiem nav pietiekoši daudz naudas, lai atļautos sevi izārstēt. Reizēm cilvēkiem naudas, lai ārstētos pietiek, bet viņi nomirs nemaz nesagaidot operāciju, jo latvijā viss notiek ļoti lēni un ir jāgaida reizēm pat gadiem ilgi, lai sagaidītu savu operāciju. Šie cilvēki nomirs klusībā, viņu ciešanas neviens nedzirdēs. Valters Frīdenbergs palīdzību varēja lūgt saviem draugiem, no kuriem pieļauju daudzi dzīvo turīgi. Kāpēc bija jāprasa nauda no pašiem trūcīgākajiem?

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru