Dienas horoskops 19.12.2017.

Auns

Šodien spēsiet atrast kopīgu valodu saziņā ar ļoti spītīgu cilvēku. Pirms šīs brīnuma sasniegšanas jums būs jāiegulda viss jūsu spēks un savas zināšanas cilvēka psiholoģijā. Jums būs vēlreiz jāpārdzīvo visa šī mācība sazinoties ar kādu no jūsu radiniekiem vakarā. Viņš piekritīs atbalstīt jūsu iniciatīvas tikai tad, kad jūs sāksiet izteikt dažus komplimentus un iemīlēsiet viņu.

Vērsis 

Šodien vajadzētu strādāt ar lielāku entuziasmu. Daži cilvēki, kuriem ir noteicošā ietekme uz jūsu turpmāko karjeru, jūs vēros. Nebaidieties mēģināt vadīt ļoti sarežģītu projektu, lai parādītu jūsu augsto profesionalitātes līmeni šajā tēmā. Tāpat mēģiniet koncentrēties uz savu darbu, nevis uz saviem kolēģiem, kamēr esat darbavietā.

Dvīņi

Šodien būsi pārāk vieglprātīgs savā uzvedībā. Ja jūsu uzvedību izskaidro kāds mēģinājums iekarot noteiktu personu, visticamāk, ka tas nedarbosies. Lieta ir tāda, ka jūsu simpātija nav liels šādas uzvedības piekritējs. Mēģiniet rīkoties pilnīgi pretēji. Pārvērties par kaut ko noslēpumainu, rezervētu un klusu, lai jūsu sapņu vīrietis darītu visu, lai iekarotu jūsu auksto sirdi.

Vēzis

Šodien jums ieteicams godināt jūsu ģimenes tradīcijas. Attiecoties pret šīm tradīcijām kā pret kaut kādu nemainīgu stulbumu, jūs riskējat izaicināt savā ģimenē drāmu. Jūsu ģimenes vecāko paaudžu pārstāvji stingri nosodīs jūsu izvēlēto uzvedību un izsvītros jūs no sava testamenta. Ņemiet to vērā un sāciet izlikties.

Lauva 

Šodien nespēsiet atrast kompromisu, sazinoties ar mīļoto. Viņš pasniegs jums greznu dāvanu, kas nopirkta par naudu, kas ņemta no jūsu ģimenes ietaupījumiem. Tas ļoti jūs nokaitinās un jūs atteiksieties pieņemt šādu smieklīgu dāvanu. Jūsu uzvedība lielā mērā aizvainos arī jūsu partneri. Skandāls tiks atrisināts tikai pēc tam, kad abi atzīsiet savu vainas daļu.

Jaunava 

Jaunavai vajadzētu doties iepirkties, lai nopirktu dāvanas saviem mīļajiem. Laime par tevi neaizmirsīs, un jūs varēsiet atrisināt šādu sarežģītu problēmu produktīvi un pārsteidzoši izdevīgi. Tajā pašā laikā jūs atradīsiet dažas papildu dāvanas, ko vēlāk varēsiet pasniegt saviem kolēģiem. Nemēģiniet ietaupīt, veicot šos pirkumus. Šīs dāvanas garantēs, ka jūs saņemsiet labāko izturēšanos no saviem kolēģiem visam 2018. gadam.

Svari

Iegādāsieties kādu ļoti noderīgu ierīci, par to samaksājot milzīgu summu. Šis pirkums tiks veikts uz kredīta, vai arī jums būs jāmaksā pa daļām. Nekas cits ar jums šodien nekas nenotiks, bet jums tas būs pa prātam. Jūs pat atteiksieties piedalīties kādā no jūsu kolēģu organizētajām izpārdošanām.

Skorpions

Jums draud briesmas, jo jums kļūst garlaicīgi no apkārtējās monotonās realitātes. Tu tā nejutīsies, ja no rīta izvēlēsies kādu pasakainu apģērbu. Neizslēdziet savu radošo pieeju līdz vakaram. Tieši jums pašam vajadzētu izkrāsot savu garlaicīgo dzīvi spilgtās krāsās.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru