Dienas horoskops 19.12.2017.

Strēlnieks 

Šodien nebūsiet labākie cilvēki, ar kuriem sarunāties. Jūs dzirdēsiet tikai sevi, ignorējot visu citu saņemto informāciju. Ja jūs šo pieeju nemainīsiet, viss var beigties slikti! Domājot tikai par sevi, jūs varat pazaudēt kādu svarīgu informāciju, ko jums pavēstījis jūsu kolēģis. Rezultātā – jūs nevarēsiet paņemt vērsi aiz ragiem un ātri pārvērst situāciju jūsu labā.

Mežāzis

Šo dienu pavadīsiet vienā no svarīgākajām valsts institūcijām. Situācija, kas jūs tur novedusi, tiks atrisināta jūsu labā. Bet pirms tas notiek, jums nāksies upurēt dažas no savām nervu šūnām. Iespējams, jums palīdzēs viens no jūsu ietekmīgajiem radiniekiem, lai izkļūtu no šīm nepatikšanām. Neaizmirstiet pateikties šai personai, pasniedzot viņam jauku dāvanu, kas saistīta ar gaidāmajiem svētkiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri nespēs pretoties spēcīgam kārdinājumam. Ja jūs nesen ievērojāt diētu, sapņojot par svara zudumu, šis kārdinājums būs kāds gardas kūkas gabaliņš, ko piedāvās kāds no jūsu kolēģiem. Iespējams, ka viss varētu būt daudz nopietnāk, nekā tikai kūka. Piemēram, viss var beigties ar kāzām. Uzsākot sarunu ar simpātisku personu jūs, tūlīt pēc atgriešanās mājas, nepacietībā uzmeklēsiet viņu sociālajos tīklos.

Zivis

Šodien Zivis rūpīgi izpildīs savus pašreizējos darbus, ignorējot visus traucēkļus. Boss novērtēs jūsu nopietno pieeju, vienlaikus ļaujiet viņam mazliet satraukties. Vakarā jūs palīdzēsiet kādam savam senam draugam atrisināt viņa problēmu romantiskajā jomā. Taču tava palīdzība nebūs tik iespaidīga, un tavs draugs nespēs iekarot savu simpātiju.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru