Psiholoģisks tests: Ko tasītes izvēle liecina par tavu raksturu?

No kuras tases jūs vēlētos dzert tēju vai kafiju? Izvēlieties vienu – un uzziniet, ko tas liecina par jūsu raksturu. Ja grūti pateikt, izvēlieties divas!

Nr 1

Jūs esat ekstravaganti, sabiedriski un pozitīvi. Jūs redzat cilvēkos tikai labu, un no tā jūs jūtaties labāk. Jūs mīlat dzīvniekus, filmas un interesantas sarunas. Varbūt jums ir interesantāk sazināties ar draugiem un tuviniekiem nekā meklēt romantiskus piedzīvojumus.

Nr 2

Jūs dodat priekšroku kvalitātei nevis daudzumam un augstu vērtējat klasiku. Jūs esat smalks cilvēks, kurš nemīl, ka ierastā rutīna tiek pārkāpta. Jūs izskatāties pašpārliecināti, bet patiesībā jums ir zems pašnovērtējums.

Jūs esat gudrs cilvēks, kuram patīk visu kontrolēt. Jums jābūt uzmanīgiem, jo reizēm uzticaties tiem, kuri to nav pelnījuši. Jums patīk labas, iedvesmojošas sarunas.

Nr 3

Jums patīk būt noderīgiem citiem. Jūs esat veiksmīgs darbā, kur rīkojat un plānojat tikšanās un atvaļinājumus. Bet mājās viss ir citādi. Personiskajā dzīvē jums ir grūti atrast līdzsvaru, un jūs bieži nervozējat. Jūs cenšaties to kontrolēt, bet jums ir jāatrod līdzsvars. Jums ir jāpievērš vairāk laika dziļām pārdomām par dzīvi.

Nr 4

Jūs vienmēr steidzaties. Jums pastāvīgi trūkst laika. Jums nepatīk palikt vienatnē ar savām domām, tāpēc jūs vienmēr cenšaties kaut ko darīt.

Jūs esat ļoti disciplinēts, bet jums ir jādomā par to, ko jūs patiešām vēlaties no dzīves. Sazinieties ar cilvēkiem, kas iedvesmo. Izbaudiet un iepazīstiet brīnišķīgo pasauli!

Nr 5

Jūs esat gudrs un laipns, bet jums trūkst emociju. Jūs nezināt, kādi ir jūsu mērķi nākotnē, bet esat pārliecināti, ka vēlaties gūt labumu. Jums ir jāsaprot, kas jums ir laime.
Jums ir svarīgi cilvēki un īpaši dzīvnieki. Jūs mīlat dzīvi un vērtējat atpūtu, bet jums vajadzētu iemīlēt arī savu darbu. Jums jābūt īstiem un vērtīgiem.

Nr 6

Jūs esat darbīgs un mainīgs cilvēks, kam nepatīk izpaust savas jūtas. Jūs esat pārliecināts, ka varat mainīt pasauli. Daudzi novērtē jūsu vienkāršību saskarsmē. Jūs meklējat dzīves jēgu skumjās, jo piešķirat tām lielāku nozīmi nekā daudzi citi. Bet patiesībā depresija un nelaime nedara jūsu dzīvi dziļāku, tāpēc atsakieties no tām.

Nr 7

Jūs bieži uztraucaties, tāpēc cenšaties visu izplānot, lai izvairītos no pārsteigumiem. Jūs dzīvojat virspusēju dzīvi, neskatīdamies uz lietām. Nopietnas attiecības jūs biedē. Nebaidieties sekot saviem sapņiem un interesēm! Atrodiet to, kas jums patīk. Jūsu empātijas spējas ir dziļas un vispusīgas, bet tās nepieciešams atklāt.

LASIET ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS. Ko par cilvēku stāsta lūpu forma?

TESTS. Izvēlies savu mīļāko suņu šķirni un uzzini, ko tas liecina par tevi!

TESTS. Izvēlies kaķīti un uzzini kaut ko jaunu savām attiecībām!

Nr 8

Jūs esat nervozs un noslēpumains cilvēks. Jūs esat ļoti atjautīgs, un tas palīdz jums iemiesot savas drosmīgās vīzijas. Jūs esat dziļdomīgs, uzticīgs savai lietai un orientēts uz panākumiem. Ar intelektu jums viss ir kārtībā, jums ir jāiemācās uzticēties savai intuīcijai un atrast iedvesmas avotu.

Nr 9

Jums patīk, ja jūs mīl un dievina. Jūsu ideālā diena ietver gudras sarunas, labas grāmatas, jaunas zināšanas un iecienītu mūziku. Jūs vienmēr esat pieklājīgs, un tas piešķir jums īpašu spēku.

Jūs gribat kļūt slavens ar saviem sasniegumiem, bet egoistiski izgājieni dažkārt kaitē jūsu tēlam.

Mīlēt sevi ir pareizi, bet nevajag pārspīlēt. Paskatieties apkārt un saprotiet, ka bez jums dzīvē ir vēl kaut kas interesants.

Nr 10

Jūs esat ļoti aktīvs. Jūs netērējat laiku velti un esat atvērti visam jaunajam – idejām, iespējām, pieejām. Jūs esat konsekventi un tiecaties pēc radošuma.

Jūs droši vien protat rakstīt, mācīties vai gatavot. Bet jūs biedē negodīgs darbs. Nezināmais jūs atgrūž, bet saprotiet, ka pirmais solis vienmēr ir vissarežģītākais.

Nr 11

Jūs esat jautrs, radošs un asprātīgs cilvēks, bet jums grūti sasniegt konkrētus rezultātus. Jūs bieži uzņematies vērienīgus projektus, bet pēc tam pametiet tos pusceļā, jo jums kļūst garlaicīgi vai grūti.

Jūs bieži runājat par citiem cilvēkiem un par to, kā viņiem jāizturas.

Droši vien dvēseles dziļumos jūs šaubāties par savām spējām. Jums ir vajadzīgs atbalsts. Centieties
atslābināties un skatīties uz lietām vienkāršāk.

Nr 12

Jūs esat jautrs un dzīvespriecīgs cilvēks, kurš skatās uz dzīvi caur rozā brillēm. Parasti cilvēki jūs mīl un tiecas pie jums. Jums patīk ballītes un randiņi.

Jūs esat laimīgi, kad apkārtējie ir laimīgi. Bet neaizmirstiet par sevi! Dažreiz jums ir depresija, ja jūs pārāk ilgi esat vienatnē.

Nr 13

Jūs bieži raizējaties par citiem cilvēkiem un viņu neglītajiem gājieniem, bet bieži vien nezināt, kā palīdzēt. Jūs biedē apkārtējā pasaule. Jūs mīlat ierastās lietas.

Varbūt jūs bieži atskatāties atpakaļ un sapņojat atgriezties pagātnē. Neskatoties uz visām pārmaiņām, jums jāsaprot, ka visā pasaulē var atrast pozitīvas lietas. Jūs vainojat citus savās neveiksmēs, bet atcerieties – ikviens ir pats savas laimes kalējs!

Nr 14

Jums patīk sēdēt saulē un dzert ledus dzērienu pēc ilgas darba dienas. Jums nav ambīciju, jo jūs uzskatāt tās par bezjēdzīgām. Jums patīk augsts dzīves līmenis, bet jūs neticat, ka esat spējīgs rīkoties ar skatu uz rītdienu.

Jūs vēlaties saņemt no dzīves pēc iespējas vairāk. Jūs mīlat savus draugus un ģimeni, jo jums ir svarīgs vienkāršs prieks. Jūs mīlat saziņu un nemīlat kaut ko zaudēt.

Nr 15

Jūs esat pilns enerģijas un mīliet pasauli pēc saviem ieskatiem. Jums patīk vienmēr būt uzmanības centrā un izklaidēties. Jūs gribat, lai visiem ar jums būtu labi un interesanti.

Jūs esat laipns, bet ar pūlēm uztverat citu cilvēku laipnību. Patiesībā jums ir ļoti dziļas emocijas – nekautrējieties!

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Tests “Zvaniņš skan!” Izvēlies savu zvaniņu un uzzini, vai vēlēšanās piepildīsies!

TESTS. Kādus cilvēkus tu uzskati par laimīgiem?

TESTS. Izvēlies siluetu un uzzini, kad piepildīsies vēlēšanās!

COMMENTS

Pievienot komentāru