TESTS. Izvēlies kaķīti un uzzini kaut ko jaunu savām attiecībām!

Vienkārši apskati skaistos kaķus un izvēlies to, kas iepatikās visvairāk. Atbilde pastāstīs, kādu mīlestību jūs meklējat attiecībās.

Kaķis Nr. 1

Ja esat izvēlējies melnu kaķi, jums ir vienalga, ko un kurš runā. Nu, melnajiem kaķiem ir ļoti slikta reputācija: tie tiek uzskatīti par sliktu zīmi, viņi nes neveiksmi.

Bet jūs neinteresē tas, ko citi saka: jūs sekojat savai sirdij, lai kurp jūs dotos. Tāpēc jūs meklējat piedzīvojumu partneri, kam arī patīk pārkāpt noteikumus.

Jums vajadzīgs kāds, ar kuru var doties uz eksotiskām vietām, kopā nodarboties ar piedzīvojumu sporta veidiem vai vienkārši dalīt dzīvi.

Kaķis Nr. 2

Ja esat izvēlējies Persijas kaķi, jūs esat mierīgs cilvēks, kam patīk mierīga un sabalansēta dzīve. Tāpat kā šie kaķi, jūs esat laipni, mierīgi un maigi. Tas, ko jūs gaidāt no sava partnera, ir tīra uzticība. Jūs gribat būt jūsu partnera dzīves centrs.

Kaķis Nr. 3

Ja esat izvēlējies trešo kaķi, tas ir tāpēc, ka jūs esat cilvēks, kurš ļoti izjūt savu apkārtējo vidi. Tas nozīmē, ka jums vajadzīgs tāds pats jūtīgs partneris. Varbūt jums ir jāatrod spēcīgs partneris, kurš zina, kā pieņemt lēmumus. Jums vajadzīgs cilvēks, kuram nav problēmu ar jūtu un emociju izpausmi.

Kaķis Nr. 4

Visbeidzot, ja esat izvēlējies pēdējo kaķi, tas ir tāpēc, ka esat ļoti neatkarīgs cilvēks. Jūs meklējat to, kurš visā un vienmēr būs kopā ar jums, bet kurš atstās brīvo telpu jūsu individualitātei.

Jūs izlemjat būt ar kādu kopā tikai tad, kad esat pārliecināts, ka tas ir īstais cilvēks. Bet pat tad, kad jūs to atrodat, jums ir vajadzīga kāda neatkarīga dzīves daļa. Tāpēc jūsu ideālais partneris ir tas, kurš nav atkarīgs no jums. Lai gan tas var būt trieciens jūsu ego sākumā, drīz jūs sapratīsiet, ka tas ir tieši tas, kas jums vajadzīgs: kāds staigās jums blakus, bet novērtēs arī savu un jūsu privāto telpu.

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS. Ko par cilvēku stāsta lūpu forma?

TESTS. Izvēlies savu mīļāko suņu šķirni un uzzini, ko tas liecina par tevi!

TESTS. Izvēlies Lauvu un uzzini, kāds vīrietis tev vajadzīgs!

TESTS. Izvēlies attēlu un uzzini, kā atrisināsies tevis iedomātais jautājums!

COMMENTS

Pievienot komentāru