Redzi šīs 4 līnijas uz locītavas? Tās tev atklās kādu svarīgu noslēpumu. FOTO

Veselības līnija

Augšējā līnija, kas ir vissvarīgākā. To sauc par dzīves līniju un tā var daudz pastāstīt par jūsu organisma stāvokli.

Ja līnija ir gluda un skaidra, tad jūsu veselība ir apskaužama. Jums ir spēcīgs ķermenis, un imūnsistēma ir spējīga izturēt jebkuru slimību.

Ja līnija ir neskaidra un pārtraukta, tas liecina, ka jums ir nepieciešams nopietni rūpēties par veselību. Pārskatiet savu dzīvesveidu, esiet aktīvs un ēdiet vairāk augļus un dārzeņus.

1 (1)

Panākumu līnija

Otrajā līnija stāsta par to, cik jūs esat veiksmīgs. Dziļa, gluda un taisna līnija parāda jūsu apņemšanos. Jūs esat ietiepīgs cilvēks, kurš skaidri zina, kā gūt panākumus.

Ja panākumu līnija ir izplūdusi vai pārtraukta vairākās vietās, tā norāda uz jūsu neizlēmību. Lieki teikt, ka jums ir neticami grūti sasniegt panākumus. Tas prasa uzticamu draugu atbalstu, jo jūs viens pats nevarat tikt galā.

Ietekmes līnija

Ja pirmās divas līnijas ir visiem, pārējās sastopamas reti kuram. Ja zem veselības un veiksmes līnijām redzi vēl vienu, tas nozīmē, ka esi izņēmuma cilvēks!

Šī līnija ir tikai ļoti spēcīgiem cilvēkiem. Tu esi dabisks līderis un spēj iedvesmot simtiem citu cilvēku, lai veiktu lielus darbus!

3

Spēka līnija

Spēka līnijas arī nemaz nav visiem. Un, ja zem ietekmes līnijas ir vēl viena, tas nozīmē, ka tavas garīgās īpašības tiek pastiprinātas ar izcilu veiksmi. Jūs tiešām esat laimīgs cilvēks, ar ko jūs var sirsnīgi apsveikt!

4

Pārsteidzoši, cik daudz par cilvēku var uzzināt no tik it kā nenozīmīgiem sīkumiem…

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru