Rūna, kuru jūs izvēlēsieties, atklās par jums ko tādu, ko citi nezina!

7. Bērzs (Berkana)

Bērzs ir dzimšanas un atdzimšanas simbols. Drīz vien jūsu ģimenē vajadzētu notikt laimīgam un nozīmīgam notikumam. Šī runa arī nozīmē, ka tagad ir īstais laiks realizēt dzīvē to, ko jūs tik ilgi plānojāt.

8.Tors (Tiwaz)

Šīs rūnas nosaukums ir kara dieva ģermāņu folklorā vārds. Šis simbols nozīmē, ka ir pienācis laiks vērsties pie iekšējā bruņinieka, lai saprastu, ko jūs varat sasniegt. Tāpat kā kareivim, jums jācīnās par to, kam jūs ticat. Šis simbols ir laba zīme visam, kas saistīts ar mīlestību.

9. Cilvēks (Mannaz)

Izskatās, ka esat ļoti noturīgs cilvēks. Jums jāstrādā pie pazemības un pieticības. Lai gan jūs redzat pasauli melnā un baltā krāsā, lai tiktu galā ar visām grūtībām dzīvē, jums jāsāk mainīties. Mēģiniet aplūkot lietas citā leņķī, lai uzzinātu, kā pret tām vieglāk izturēties.

10. Krusa (Hagalaz)

Šī rūna ir iznīcības simbols. Bet ir svarīgi atcerēties, ka iznīcība ne vienmēr ir slikta lieta. Vietā, kur kaut kas ir iznīcināts, parādās jauna dzīve. Šis simbols var arī nozīmēt, ka tagad nav labākais laiks, lai sāktu uzņēmējdarbību. Ja plānojat kaut ko lielu, labāk to uz ilgāku laiku atlikt.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: adme.ru

Pievienot komentāru