Rupjš fotogrāfs ņirgājās par sievieti ķeizargrieziena rētas dēļ. Sieviete nepalika atbildi parādā!

Kāds komentētājs raksta:

“Tātad, pēc viņa domām, ar ķeizargriezienu dzimušajiem nav dzimšanas dienas, jo viņi nav piedzimuši. Tagad es sēžu pie datora un plānoju savas meitas dzimšanas dienu “Mazā nāriņa” stilā. Vai man vajadzētu vērsties pie viņas un sacīt, ka tie būs svētki viņas izņemšanai no vēdera “Mazās nāriņas” stilā?”

Daudzas mātes, kas dzemdējušas bērnus, izmantojot ķeizargriezienu, atbalstīja stāsta varoni. Tā vien šķiet, ka pēc šī viņa ātri atradīs fotogrāfu, kurš vēlas šo svarīgo dienu viņas dzīvē iemūžināt.

Plānots ķeizargrieziens visbiežāk notiek, ja tam ir objektīvi medicīniski iemesli: draudi mātes vai bērna veselībai vai dzīvībai. Operācija bieži ir sarežģīta, un atgūšanās var būt ilgāka nekā pēc dabiskām dzemdībām. Vai to var saukt par vieglu ceļu?

Tajā pašā laikā, ķeizargriezienu īpatsvars pasaulē ir ļoti augsts. Lai gan Pasaules Veselības organizācija iesaka to darīt tikai 15% gadījumu.

Protams, ne visi grib šādu plānveida operāciju. Bet rakstīt šādu ziņojumu sievietei ir neiedomājami. Galu galā var taču pieklājīgi atteikties.

©TOPRAKSTI.LV / Avots: fabiosa.com

Pievienot komentāru