Sāļais “Napoleons” ar lasīti. Ļoti interesanta recepte!

Sastāvdaļas
Gatavi “Napoleona” biskvīti – 1 iepakojums
200 g mazsālīta laša
300 g krēmsiera
Svaigas dilles
4 olas
4 lociņi
Garneles rotāšanai

Pagatavošana
Sālsūdenī novāra olas.

Kad tās atdzisušas, noloba un sagriež vidēja lieluma kubiņos.

Sīki sagriež zivi un zaļumus. Sajauc lasi ar dillēm, bet olas ar krēmsieru un lociņiem.

Veido pīrāgu, pamīšus liekot gatavās pamatnes un abu veidu pildījumus.

Virspusi rotā ar krēmsieru un garnelēm.

Gatavo sāļo “Napoleonu” liek ievilkties uz 1 stundu ledusskapī.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!

Šodien pusdienās – lasis. Trīs “slaidas” receptes!

Soļanka ar lasi un asarīšiem “Lielais loms”. Lieliska sildošas zupas recepte!

Pievienot komentāru