Sastāvdaļas
 Gatavi “Napoleona” biskvīti – 1 iepakojums
 200 g mazsālīta laša
 300 g krēmsiera
 Svaigas dilles
 4 olas
 4 lociņi
 Garneles rotāšanai
Pagatavošana
 Sālsūdenī novāra olas.
Kad tās atdzisušas, noloba un sagriež vidēja lieluma kubiņos.
Sīki sagriež zivi un zaļumus. Sajauc lasi ar dillēm, bet olas ar krēmsieru un lociņiem.
Veido pīrāgu, pamīšus liekot gatavās pamatnes un abu veidu pildījumus.
Virspusi rotā ar krēmsieru un garnelēm.
Gatavo sāļo “Napoleonu” liek ievilkties uz 1 stundu ledusskapī.
IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES!
Šodien pusdienās – lasis. Trīs “slaidas” receptes!
Soļanka ar lasi un asarīšiem “Lielais loms”. Lieliska sildošas zupas recepte!



Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.
Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?