Salāti “Nica” ar tunci. Derēs pat ļoti vēlām vakariņām!

Foto – Pixabay

Simt gramos vieglo un veselīgo salātu – tikai 92 kalorijas!

Sastāvdaļas
1 bundžiņa konservēta tunča savā sulā
100 g zaļo pākšu pupiņu
2 lielas olas
Sauja olīvu
2-4 ēdamkarotes olīveļļas
Sauja ķirštomātiņu (var aizvietot ar šķēlītēs sagrieztiem parastajiem tomātiem)
Pētersīļi
1 ēdamkarote balzametiķa
1 ēdamkarote Dižonas sinepju

Pagatavošana
Dažas minūtes pavāra pupiņas, līdz gandrīz gatavas, nokāš caurdurī un pārlej ar aukstu ūdeni, lai tās saglabātu skaisto, zaļo krāsu.

Vārītas olas pārgriež uz pusēm.

Tomātus pārgriež divās daļās (ja lieli, tad četrās).

Mērcei sajauc etiķi, sinepes un eļļu.

Bļodiņā liek pupiņas, olīvas, tunci, tomātus, pārlej ar mērci, pievieno sāli un piparus, samaisa.

Liek šķīvjos, virsū kārto olas un pētersīļus.

Labu apetīti!

Avots: “Fithacker”

Pievienot komentāru