Sieviešu manieres, kuras kaitina vīriešus

Citu sieviešu kritika

Paradoksāla lieta: kad sieviete izsaka komplimentus citai sievietei – tad vīrieša acīs sieviete izceļās. Tas norāda uz to, ka sieviete ir pašpārliecināta, bez kompleksiem un augstās domās par sevi. Taču ja sieviete par otru sievieti izsakās negatīvi, tad vīrieša acīs viņa vairs nebūs tik pašpārliecināta par sevi un tieši tas vīriešus atbaida.

Greizsirdība

Šī gnīda bieži sabojā ļoti daudz attiecības, pat tādas, kuras ir ilgušas gadiem. Patstāvīga greizsirdība tikai attālina vienu no otra. Šis var novest pie krāpšanas mēģinājumiem. Nevienam nepatīk, ka viņam neuzticas.

Ieradums ”diedelēt”

Dāvanas, mīļums, komplimenti, silti vārdi. Tieši šis viss norāda uz to, ka sieviete sevi nenovērtē un piespiedu kārtā vēlas saņemt mīļumu no vīrieša.

“Par ko tu domā?”

Muļķīgs jautājums. Neviens normāls vīrietis tev neatbildēs uz šo dumjo jautājumu. Ja arī atbildēs, tad noteikti samelos. Ko tu centies panākt? Vīriešiem šādi jautājumi nepatīk un neinteresē.

Personīgas telpas pārkāpums

Ir tāda frāze: ”Sieviete nekad nebūs pirmajā vietā un nevajag. Viņas vieta – blakus. Ne pa labi, ne pa kreisi, ne priekšā, ne aiz muguras, bet blakus. Lai viņa kādā mirklī tevi var paņemt pie rokas. Viņa – biedrs, bet nevis visuma centrs. Kad viņa to sapratīs, tad vīrietis pats būs ”piesiets” sievietei”.

Histērija

Vīriešiem patīk, ka sieviete izrāda emocijas. Kad viņa smejās līdz asarām, no sirds izrāda savas emocijas un stāsta savas problēmas, kas viņu nomāc. Bet frāzes ”Man nolūza nags!” vai jūsu pretenzijas pret mēnešreizēm var likt viņam vēlmi iet prom no tevis.

Bla-bla-bla

Labākā saruna sievietei ar vīrieti – kad viņš runā, bet viņa ar interesi klausās. Kad jūs stāstāt viņam informāciju, kas viņam neinteresē, tas viņam var radīt vēlmi beigt ar jums kontaktu.

Sekss kā ierocis

Manipulācijas ar vīrieti par intīmo dzīvi, ne tikai nokaitinās viņu, bet konkrēti izvedīs no pacietības! Sekss ir kaisles un jūtu izpausme vienam pret otru un ar to nekādā gadījumā nevajadzētu piedraudēt vai šantažēt, jo tu tikai visu noskaņu sabojāsi un tas arī būs viss!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: klewo.com

 

Pievienot komentāru