Šīs lietas dara tikai tie vīrieši, kuri ir uzticīgi savai sievietei uz 100% ! Vai Tev ir pamats uztraukumam?

Daudzi cilvēki gaida uzticību no sava partnera. Bet krāpšanas notiek aizvien biežāk. 2016. gada pētījumu rezultāti rāda, ka 41% laulāto pāru atzīstās, ka ir krāpuši, bet vairāk nekā puse vīriešu un sieviešu apgalvo, ka ir darījuši to arī pirms tam.

Bet lai jums nebūtu iemeslu pārdzīvojumiem, atceraties, ka, ja jūsu vīrietim piemīt šis 15 īpašības, viņš vienmēr būs jums uzticīgs.

1. Viņš izpilda solījumus

Jūsu izredzētais vienmēr tur savu vārdu. Jūs zināt, ja viņš sola izdarīt kaut ko priekš jums, ģimenes vai draugiem, viņš izdarīs visu, lai turētu savu solījumu.

2. Viņam patīk jūsu draugi

Viņam patīk pavadīt laiku kopā ar jūsu draugiem, lai gan tai pašā laikā viņš arī ievēro nelielu distanci. Viņš ir uzticīgs jums, un nekāda draudzība nespēj būt stiprāka par saikni ar jums.

3. Viņš ir atklāts pret jums

Starp jums nemēdz būt nekādi noslēpumi, tāpēc ka viņš jūt, kā var izstāstīt jums visu.

4. Viņš ievēro robežas

Viņš apzinās, kādas situācijas var radīt krāpšanas iespējamību (piemēram, komandējums ar sievieti – kolēģi), un izvairās no notikumiem, kuri var būt bīstami jūsu laulībai. Reizēm darbs piespiež viņam palikt divatā ar kādu sievieti, bet viņš nodala personīgo dzīvi un profesionālo darbību.

5. Viņš nesazinās ar savām bijušajām

Viņš nemeklē attaisnojumus savai čatošanai vai runāšanai ar bijušajām. Viņš pārtrauc visus iespējamos sakarus ar viņām.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru