Skumstam par Valteru: nepiepildīti sapņi, aizkustinošas fotogrāfijas

Publicitātes foto

Latvijas sabiedrībai turpinot sērot par pāragri mūžībā aizgājušo dziedātāju un televīzijas raidījumu vadītāju Valteru Frīdenbergu, atklājas jaunas, skumjas ziņas par viņa dzīves pēdējām dienām.

Kā vēsta izdevums “Privātā Dzīve”, Valters nepaguva piepildīt savu sapni – laikā, kad viņš jau atradās Gaiļezera slimnīcā, viņam jau bija jābūt ceļojumā uz Portugāli, vēsta “Privātā Dzīve”.

Jau agrāk Valters bija izteicies, ka ļoti vēlētos apskatīt šo valsti.

“Lai kārtīgi iesāktu ziemas sezonu, esmu ieplānojis arī pilnvērtīgu atvaļinājumu, lai ievilktu malku svaiga gaisa un atpūstos. Došos uz vienu no valstīm, kur man vienmēr ir ļoti gribējies būt, bet līdz šim nav sanācis. Apskatīšu beidzot Portugāli,” teicis Valters.

Tāpat soctīklu lietotāji pēdējās dienās lielu uzmanību pievērsuši citai ar Valtera Frīdenberga piemiņu saistītai tēmai – viņa draudzene Kristīne, kura bija kopā ar dziedātāju līdz pēdējam brīdim, Instagram dalījusies ar aizkustinošu fotogrāfiju, kur viņa redzama uz skatuves kopā ar Valteru.

Savukārt Latvijas Televīzija, kur Valters Frīdenbergs vēl nesen vadīja raidījumu “Gudrs, vēl gudrāks”, izveidojusi sižetu viņa piemiņai, izsekojot mūziķa gaitām no bērnu ansambļa līdz pieaguša dziedātāja gaitām.

Ka jau ziņots, Valters Frīdenbergs zaudēja cīņā ar vēzi 30 gadu vecumā pēc ilgstošas slimošanas. No viņa atvadīsies 26. oktobrī – dienā, kad mūziķis būtu kļuvis 31 gadu vecs.

Pievienot komentāru