Svaigums, tīrība un mirdzums- paštaisītas bumbiņas tualetes podam! FOTO

Lūk, cik viegli pagatavot aromātiskas bumbas tualetei.

No šīs masas pagatavosiet aptuveni 30 tīrīšanas bumbiņas- ja iemetīsiet tās tualetes podā 1 reizi dienā, to būs pietiekami veselam mēnesim!

Sastāvdaļas:

  • 1 ēdamk. soda;
  • 1/4 ēdamk. citronskābe;
  • 0,5 tējk. etiķis;
  • 1 ēdamk. 6% ūdeņraža peroksīda;
  • 15-20 pilieni jebkuras ēteriskās eļļas (var kombinēt pa 5 pilieniem vairākus veidus).

Pagatavošana

Ieberiet dziļā bļodā sodu. Šī ir galvenā sastāvdaļa, kas efektīvi tīra tualeti un novērš nepatīkamas smakas. Tad pievieno citronskābi. Tas radīs skābu vidi, kas ir ļoti nelabvēlīga baktērijām, un sniegs patīkamu smaržu.

1

Atsevišķi sajauc etiķi un ūdeņraža peroksīdu. Ļoti lēni, pa dažiem pilieniem pievieno iegūto šķidrumu sodas un citronskābes maisījumam. Jāievēro piesardzība, lai izvairītos no ķīmiskas reakcijas starp sastāvdaļām.

Tad pievieno ēteriskās eļļas, kas jums visvairāk patīk, un rūpīgi sajauciet visu. Dezinfekcijai un aromatizēšanai lietderīgi izmantot tējas koka eļļu, citronu, piparmētru, egles, kadiķa, lavandas, greipfrūtu un citas eļļas.

2

Masai labi jāsaglabā formu. Veidojiet bumbas ar rokām vai ar karoti un novietojiet tās uz pergamenta. Kaltē 4-6 stundas.

3

Nožuvušās bumbas var salikt noslēgtā stikla traukā un novietot tieši pie tualetes poda. Izmantojiet bumbas pēc nepieciešamības.

4

Pēc nokļūšanas ūdenī, bumbas aktīvi burbuļo un veido putas. Tās dezinficē tualeti un piepilda gaisu ar patīkamu aromātu. Lai saglabātu svaigumu tualetē, lietojiet bumbas 1-2 reizes 1-2 dienās.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru