Tas, ko ginekologs tev nekad neteiks: kā ārstēt vaginītu!

Kā ārstēt vaginītu?

Padoms, ko mēs piedāvāsim, var izklausīties dīvaini, bet to iesaka sievietēm daži ginekologi, kas patiešām ir ieinteresēti saglabāt sievietes veselību!

Lietojot antibiotikas, lai ārstētu vaginītu, var padarīt problēmu sliktāku, izraisot sēnīšu infekcijas izplatīšanos. Ķimikālijas un medikamenti var izraisīt alerģiskas reakcijas un pārmērīgu sausumu.

Tajā pašā laikā ir dabiski līdzekļi, lai normalizētu sieviešu dzimumorgānu mikrofloru un novērstu nevēlamās vaginīta izpausmes. Svarīgi: pirms jebkādas ārstēšanas vajadzētu veikt pārbaudes un uzzināt, kas izraisījis slimību (baktērija vai sēnīte).

3

Kumelīšu novārījums kopš seniem laikiem palīdzējis sievietēm, lai saglabātu veselību. 2 ēdamk. kaltētus ziedus aplej ar 1 litru ūdens, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un ļauj ievilkties 5-10 minūtes. Vannošanās skaits būs atkarīgs no slimības gaitas.  Kad mikroflora normalizējusies, kumelītes var vairs nelietot.

Lai novērstu maksts infekcijas, ēd pietiekami daudz piena produktu, izmanto veļu no dabīgiem audumiem, intīmai higiēnai izmanto maigus produktus, kas satur pienskābi.

Ir arī svarīgi pierunāt savu partneri nomazgāties pirms dzimumakta, lai samazinātu svešu baktēriju iekļūšanu makstī.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: takprosto.cc

Pievienot komentāru