TESTS. Izvēlies ēdienu un uzzini, kāda personība esi!

Ēdiena izvēle var daudz pateikt par personību. Izvēlies attēlu un atbildes lasi zemāk.

1. attēls. Sviestmaize

Jūs esat unikāls. Jūs nestrādājat darbā, tas ir darbs, ko jūs uzņematies, lai apmaksātu rēķinus. Jūs esat atbildīgs cilvēks un uz jums var paļauties. Bet personiskajās attiecībās jums ir svarīgs morāls komforts. Jūs izvairīsities no negativitātes jebkurā gadījumā, neņemot vērā sekas. Jūs uzņematies atbildību par attiecību pārraušanu.

2. attēls. Pica

Jūs esat sabiedrisks cilvēks. Jūs esat mierīgs un lojāls cilvēks. Bez šaubām, jums patīk strādāt komandā. Jūs protat strādāt. Bet jums nepatīk cīnīties par ideju. Jūs nemīlat kaut ko pierādīt, jums nav patīkami strīdēties. Jums patīk būt sev piemērotā sabiedrībā.

3. attēls. Itāļu pasta

Jūs esat ģimenes cilvēks. Jūsu komforta zona ir māja. Jūs vērtējat tradīcijas un esat gatavi paciest dažas neērtības ģimenes dēļ. Jūs pieņemat ģimenes uzvedības nozīmīgumu un nekad neuzskatāt draugus par labāku sabiedrību. Jūsu acīs dzimtai ir liela nozīme. Jūs varat piedot savam brālim ļoti daudz – jūs nekad neaizvērsiet durvis viņa priekšā.

4. attēls. Steiks

Jūs esat dzimis līderis. Jūs varat nosaukt gan par ģimenes vadītāju, gan par jebkura kolektīva vadītāju. Personiskās attiecībās tieši jums ir jādominē, jo jūs varat izvēlēties pareizo attīstības virzienu un rūpēties par tiem, kas ir tuvumā. Ja jūs tagad esat “ne pie stūres”, tas nav labi darbam un attiecībām, kurās jūs piedalāties.

5. attēls. Zivis un jūras produkti

Jūs esat tiesnesis. Jums nepatīk rīkoties. Jūsu prāta un rakstura dēļ jūs protat analizēt darbības un apkopot rezultātus. Jūs var saukt par taisnīgu cilvēku, jo vienmēr esat bezkaislīgs un apdomājiet situāciju, noliekot malā emocijas un personiskās simpātijas. Jūs droši vien esat atturīgs cilvēks, kuram patīk vērot un izdarīt secinājumus.

6. attēls. Augļi un dārzeņi

Jūs esat dumpinieks. Jūs noteikti esat pozitīva un spītīga personība. Jums ir principi un noteikumi. Jūs dodat priekšroku melnajam vai baltajam. Pelēkās zonas jums nav saprotamas. Jums patīk, lai viss būtu konkrēts. Jūs ir grūti pārliecināt. Jūs ticat tam, ka jums patīk. Jūs esat nelokāms cilvēks un vienmēr zināt, kā pareizi. Jūsu gatavība aizstāvēt ideju un neizvairīties no konfliktiem pārsteidz.

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS. Izvēlies laivu un uzzini, kā tu dari savus darbus!

TESTS. Kā personību raksturo ķermeņa valoda

TESTS. Izvēlies arku un uzzini savu personības tipu

COMMENTS

Pievienot komentāru