TESTS. Izvēlies lampu un uzzini, kā uzlabot savu karmu!

Ātrs psiholoģiskais tests – izvēlies vienu no lampām un uzzini, kā izlabot savu karmu.

Pirmā lampa

Zelta lampa simbolizē bagātību. Lai uzlabotu savu karmu, tev jārūpējas par materiālo komfortu. Iespējams, kādā no iepriekšējām dzīvēm tu nevērīgi izturējies pret dzīves finansiālo pusi un cieti no naudas trūkuma.

Otrā lampa

Zilā lampa – labas saskarsmes spējas. Lai uzlabotu savu karmu, tev biežāk jākomunicē ar cilvēkiem. Iespējams, kādā no inkarnācijām tevi mocīja vientulība.

Trešā lampa

Zaļā lampa – attīstība. Tev nepieciešams būt neatlaidīgākam, lai sasniegtu mērķus, jo kādā no iepriekšējām dzīvēm tu neesi bijis pietiekami izlēmīgs un tāpēc zaudējis iemīļotu nodarbošanos vai attiecības.

Ceturtā lampa

Violetā lampa – maģija. Tev ir dabas dots talants, kas nācis no tāliem senčiem. Ja attīstīsi to labiem mērķiem, uzlabosi savu karmu.

Piektā lampa

Šī lampa simbolizē žēlsirdību. Tu nekādos apstākļos nedrīksti kļūt cietsirdīgs un vienaldzīgs. Tava labestība un uzticamība uzlabos tavu karmu.

Sestā lampa

Oranžā lampa – trauksmainība. Vienmēr atceries par savas rīcības sekām un izvairies no nevajadzīga riska. Šis noteikums ne tikai uzlabos tavu karmu, bet arī padarīs dzīvi apzinātāku.

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS. Izvēlies ēdienu un uzzini, kāda personība esi!

TESTS. Izvēlies laivu un uzzini, kā tu dari savus darbus!

TESTS. Kā personību raksturo ķermeņa valoda

COMMENTS

Pievienot komentāru