TESTS. Izvēlies trauku komplektu un uzzini, kāda saimniece esi!

Ja izvēlējies variantu Nr. 1, tev ir lieliska gaume! Tev tuvs ir minimālisms un vienkāršība, kas turklāt izskatās diezgan dārgi un kvalitatīvi. Tu dod priekšroku traukiem vienā tonī, lai viss izskatītos vienoti un stilīgi. Tu esi lieliska saimniece!

Ja izvēlējies variantu Nr. 2, tev sevišķi nerūp kļūt pat paraugsaimnieci. Kopumā ne trauki, ne mājas noformējums tev nav tik svarīgs un prioritārs. Tevi nesatrauc mājas omulība, tāpēc ka pagaidām neesi gatava nodoties saimniekošanai.

Ja izvēlējies Nr. 3, tu esi laba saimniece, kurai noteikti ir laba gaume, lai arī dažiem šķiet nedaudz vecmodīga. Tu dievini servīzes, tāpēc jau sen esi paņēmusi no vecmāmiņas to, kas iepatikusies visvairāk! Tev patīk uzņemt viesus, bet ciemiņi burtiski dievina tavu māju!

Ja izvēlējies Nr. 4, tev noteikti patīk rosīties pa māju! Uzkopšana tev nesagādā nogurumu, ne aizkaitinājumu, jo šis process tevi vienmēr nomierina. Ja esi ķērusies pie uzkopšanas, mājās nedrīkst atrasties neviens cits. Tas viss būs vienkārši lieliski!

Ja izvēlējies Nr. 5, tu esi laba saimniece, bet tev ļoti nepatīk mājas darbi. Patiesībā tev tiem vienkārši nav laika. Tev vienmēr mājās atrodas interesantākas un svarīgākas nodarbes, tāpēc tev vienkārši nepietiek spēka saimniecības darbiem. Tomēr, kad ķeries klāt, viss spīd un laistās!

Ja izvēlējies Nr. 6, tu esi ideāla saimniece. Tev ļoti patīk uzņemt viesus un klausīties, kā viņi jūsmo par tavu māju! Nedod Dievs, ja kaut kas atradīsies ne savā vietā. Tu uzskati par ideālu tikai to, ko izdarījusi tu pati, palīgi tev vajadzīgi.

Tagad tu zini, kāda saimniece esi! Tev ir visas iespējas vai nu sākt labāk rūpēties par māju, vai lepoties ar savām saimnieciskajām prasmēm!

Pievienot komentāru