Tētis aizmirsa dvīņus mašīnā uz astoņām stundām. Sekas ir traģisks atgādinājums mums visiem!

Vasaras vidū karstuma viļņi nav reta parādība, tāpēc svarīgi vienmēr atcerēties, cik bīstams un pat nāvējošs var būt pārmērīgs karstums.

Katru gadu dučiem bērnu iet bojā smacīgās automašīnās no nāvējoša karstuma dūriena – briesmīga un patiesībā taču tik viegli novēršama nave.

Daudzus šokējis kāda Irākas kara veterāna stāsts. Trīsdesmit deviņus gadus vecais vīrietis bija ne tikai rūpīgs sociālais darbinieks, bet arī gādīgs tēvs saviem pieciem bērniem.

Bet 26. jūlijā viss mainījās. Huans Rodrigess devās uz darbu 8 no rīta kopā ar saviem trīs mazākajiem bērniem. Četrgadīgo bērnu viņš atstāja dienas centrā mazuļiem, bet dvīņus Lūnu un Fēniksu plānoja atstāt citā, mazākiem bērniem domātā iestādē pirms pašiem doties uz darbu, vēsta “New York Post”.

Bet tā vietā viņš aizbrauca tieši uz darbu. Pavadījis astoņas stundas birojā, viņš atgriezās savā automašīnā, sāka braukt un pēkšņi izdarīja atklājumu, no kura asinis stingst dzīslās: divus mazākos bērnus viņš visu šo laiku bija atstājis mašīnā.

Abi gadu vecie bērni bija miruši no karstuma 38 grādu temperatūrā. Ģimenes bēdas ir neizsakāmas, bet tās mums atgādina rūpēties par tiem, kuri ir pārāk mazi vai nespēcīgi – bērniem, veciem cilvēkiem, mājas mīluļiem, kuriem karstums var būt nāvējošs.

Pievienot komentāru