Traģēdija Grobiņas novadā, bojā gājuši trīs cilvēki!

Šodien, 5.oktobrī, ap pulksten 12 Grobiņas novada Bārtas pagastā autoceļa P113 (Grobiņa-Bārta-Rucava) 22. kilometrā noticis traģisks ceļu satiksmes negadījums, kurā, kā liecina sākotnējā policijas rīcībā esošā informācija, dzīvību zaudējuši trīs cilvēki, vēsta liepajniekiem.lv.

Kā portālam liepajniekiem.lv pastāstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Madara Šeršņova, negadījumā iesaistītas divas automašīnas un šobrīd notikuma vietā strādā Valsts policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests.

FOTO: Liepajniekiem.lv

“Satiksme ir pilnībā bloķēta, tāpēc aicinām cilvēkus izvēlēties citu braukšanas maršrutu,” piebilst policijas pārstāve.

Portāls liepajniekiem.lv noskaidroja, ka negadījumā iesaistītās ir divas vieglās automašīnas “VW” un “Kia”. Bojā gājuši trīs pieauguši cilvēki.

FOTO: Liepajniekiem.lv

Kāds bijis traģiskā negadījuma iemesls, joprojām nav zināms. Divos dienā negadījuma vietā joprojām strādāja operatīvie dienesti.

FOTO: Liepajniekiem.lv

Īsi pirms darba dienas beigām, kad portāls liepajniekiem.lv sazinājās ar Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa priekšnieku Gintu Ešenvaldu, viņš precizēja, ka traģiskajā negadījumā bojā gājuši divi vīrieši un viena sieviete – “VW Golf” vadītājs un viņa pasažiere, kā arī “Kia” šoferis, kurš mašīnā bijis viens.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru