Dienas horoskops 06.10.2017.

Auns

Jūsu Paša māja nav šobrīd diez ko spēcīga, taču tas nenozīmē, ka jūs nevarat meklēt iespējas personiskiem panākumiem. Novietojiet citu intereses šodien priekšplānā. Jūsu laiks pienāks. Pēc skalas no viena līdz desmit, šodien ir septiņi. Meklējiet iespēju pasniegt roku kaimiņam.

Vērsis 

Šodien pievērsieties savai garīgajai pusei. Palasiet kaut ko izzinošu. Meklējiet padomu pie uzticama avota. Šodien ir laba diena, kad valkāt nomierinošas krāsas un atrast papildus laiku personīgai attīstībai.

Dvīņi

Šodien ir laba diena profesionālajai izaugsmei. Meklējiet iespēju uzņemties jaunus pienākumus vai apgūt jaunas prasmes. Nākamo dienu laikā radīsies sajūta, ka tuvojās lielas pārmaiņas. Lielākā daļa izmaiņu būs pozitīvas, taču ceļā uz to būs jātiek galā ar dažiem izaicinājumiem.

Vēzis

Šodien pievērsiet lielu uzmanību savai veselībai. Ēdiet veselīgi un veiciet kādu diagnostiku, kas nodrošinās labus rezultātus nākotnē. Šis ir lielisks laiks, lai ieviestu pozitīvas dzīvesveida izmaiņas. Palīdziet kādam citam viņu veselības problēmās, un pozitīvā enerģija atgriezīsies pie jums.

Lauva 

Šodien būs laba diena, lai padomātu par ģimenes problēmām. Atcerieties, ka ģimenes ir dažādās formās un izmēros. Lūdziet palīdzību kādam citam, lai palīdz svarīga lēmuma pieņemšanā. Pēc skalas no viena līdz desmit, šodien ir septiņi. Nelielas pūles no jūsu puses, lai piestrādātu pie šī personīgā jautājuma, var pārvērst to astotniekā.

Jaunava

Meklējiet darba iespējas neparastās vietās, Jaunava. Šodien ir laba diena padomāt par valodas lietām. Apsveriet iespēju apgūt jaunu vai jaunā veidā izmantot veco. Atrodiet jaunu grāmatu, kuru vēlaties izlasīt. Tuvākajā nākotnē partneri dzīvē var kļūt par romantiskiem partneriem un neatmet cerības par seno liesmu.

Svari

Šodien aktuāls jautājums būs laiks. Padomā labi, pirms izsaki savas domas, savu ideju paturēšana pie sevis ir labākā stratēģija. Šodien liela nozīme ir skaitlim trīs. Pētiet, vai tas parādās svarīgās vietās un virziet enerģiju uz turieni. Lūdziet senam draugam kādu jaunu padomu.

Skorpions

Skorpioniem šodien vajadzētu doties īsos ceļojumos. Koncentrējiet uzmanību uz mājām un sirdi. Meklējiet vietas unikālai pašizpausmei. Ļaujiet jūsu kaislībai būt jūsu ceļvedim. Nebaidieties uzvilkt kaut ko vecu no skapja un izmantot to jaunā veidā. Tiksiet atalgots par jūsu intuīciju un radošumu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu horoskopu tālāk!

Pievienot komentāru