Dienas horoskops 06.10.2017.

Strēlnieks 

Padariet šodienu lielisku! Neļaujiet nesenajām neveiksmēm ietekmēt jūsu plānus tālākai nākotnei. Pievērsiet uzmanību finansēm un atturieties no lielu pirkumu veikšanas. Tiks izdarīts kaut kas, kas ietekmēs šo lēmumu. Jūsu laimīgais cipars šodien ir pieci, un tas parādīsies vietās, kur jūs to visvairāk gaidāt. Paplašiniet jaunas mīlestības un iespēju meklējumus.

Mežāzis

Šodien vajadzētu turpināt savu pozitīvo ceļu. Jūs esat tik tuvu! Priekšā vēl ir smags darbs, bet jāpriecājas par to, ka jau tik daudz cīņas ir aiz muguras. Atrodiet vietas, kur uzbrukt šķēršļiem, kas jau ilgi ir stāvējušo jūsu ceļā.

Ūdensvīrs

Šodien ies kā pa celmiem. Meklējiet iespējas izbaudīt nezināmo un negaidīto. Neļaujiet bailēm pārņemt jūsu attieksmi. Pozitīvisms jūs caurstrāvos. Meklējiet izredzes pabeigt labdarības darbus.

Zivis

Šodien uzmanieties no jaunā bosa vai nu savā profesionālajā, vai personīgajā dzīvē. Meklējiet jaunu garīgo dzīvnieku, kas palīdzēs jums pārvarēt grūtos laikus. Problēmas nāk un iet, bet labā uzvedība, ko tu kultivē, tev palīdzēs tikt ar visu galā. Nekad neatsakies no drauga palīdzības.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: gotohoroscope.com

Pievienot komentāru