Traģēdija Grobiņas novadā, bojā gājuši trīs cilvēki!

Jautāts, vai policijai izdevies noskaidrot, kāds bijis negadījuma cēlonis, policijas pārstāvis atzina, ka pagaidām var izteikt tikai minējumus: “Pagaidām grūti kaut ko saprast. Notikuma vietā vēl strādā izmeklētāji un visi jautājumi tiks skaidroti izmeklēšanas gaitā. Policijā ir uzsākts kriminālprocess.”

Savukārt Madara Šeršņova informēja, ka automašīnu “Volkswaen Golf” vadīja 1943.gadā dzimis vīrietis, bet automašīnu “KIA” vadīja 1969.gadā dzimis vīrietis: “Negadījumā dzīvību zaudēja abi automašīnas vadītāji un automašīnas “Volkswagen Golf” pasažiere – 1950.gadā dzimusi sieviete.”

FOTO: Liepajniekiem.lv

Automašīnu “KIA” vadīja Valsts policijas darbinieks, kurš atradās atvaļinājumā no šā gada septembra beigām un pārvietojās ar savu privāto automašīnu.

Un piebilda, ka ap pulksten 17 satiksme minētajā ceļa posmā ir atjaunota. Kā skaidro Madara Šeršņova: “Tā, kā šobrīd negadījuma apstākļi ir neskaidri, izmeklēšanai ļoti svarīga būtu aculiecinieku sniegtā informācija.”  Iedzīvotāji, kuri ir bijuši aculiecinieki šim negadījumam, tiek lūgti zvanīt pa tālruņa numuru 110.

AVOTS: liepajniekiem.lv

Pievienot komentāru