Traģiski: dzimšanas dienas ballīte Siguldā beidzas ar puiša nāvi (VIDEO)

Kadrs no video

Neskaidros apstākļos Siguldas apkārtnē gājis bojā jaunietis – ir daudz aculiecinieku tam, ka viņš iesaistījies kautiņā ar ballītes rīkotāju, bet nevienam nav saprotams, kā tieši viņš nomiris, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Siguldas pusē pie Matiņu ezera kāds vīrietis svinēja savu dzimšanas dienu, noīrējot viesu namu ”Vālodzes” sev un kuplam skaitam draugu. Pasākumu apmeklēja arī motosportists no Mazsalacas Niks Eleksis. Vakara gaitā izcēlies nopietns strīds, kas pārauga kautiņā.

Zināms, ka vīrieši viens otru situši, taču turpmākie notikumi ir neskaidri. Niks pēc kautiņa devies prom nezināmā virzienā, un pāris stundas vēlāk tika sacelta trauksme. Puisis bija pazudis.

“Man piezvanīja Nika draugs, kurš prasa, vai es nezinu, kur ir Niks. Es saku, – viņam vakardien bija ballītē, viņš ir Siguldā. Diemžēl nevaram viņu atrast. Telefons ir atstāts uz galda, paša nav. Es atbraucu uz Siguldu, mani izlaida pie policijas, lai rakstu iesniegumu par pazudušu cilvēku. Tad sākām meklēt. Te bija 200 cilvēku, nezinu. Visi meklēja Niku,” stāsta Nika māsa Ija.

Brīvprātīgie, draugi un policija aptuveni piecpadsmit stundas meklēja Ijas brāli. Viņu, mirušu guļam uz sasalušās zemes, uzgāja brīvprātīgie meklētāji.

“Seja viņam bija sadauzīta diezgan, viņam bija vaļā acis. Acis bija zilas, viss deguns bija pušu. Viņam arī “maika” bija uz augšu, nevarēja saprast, dauzīts vai…, tā dīvaini izskatījās,” atklāj brīvprātīgie meklētāji.

Nika mamma ir vīlusies ballītes apmeklētājos, kā arī Siguldas pašvaldības policijas darbībā. Viņa stāsta, ka likumsargi adresē ieradās kautiņa laikā, taču mediķus neviens netika izsaucis.

Pievienot komentāru