Trīs veidi, kā uzzināt, cik ļoti tu viņam patīc

Pēc pirmā un pat pēc vairākiem randiņiem vīrietim pašam ir grūti saprast, ko viņš pret jums īsti jūt. Vai viņš vienkārši vēlas izklaidi, vai domā par ilgtermiņa attiecībām? Vai tu viņam vispār patīc?

Vīriešu interese izpaužas trīs secīgās formās – kaislība, simpātijas un mīlestība, un uzzināt, ko īsti viņš jūt, ir diezgan vienkārši.

1. Kaislība

Šajā ieinteresētības līmenī viņš viennozīmīgi ir noskaņots uz romantisku randiņa turpinājumu, – sākumam tīri tā neko. Problēma var būt, ka šīm attiecībām nebūs turpinājuma. Noķert šādas izjūtas var pēc viņa intereses pret jums kā personību – pat pirmais skūpsts var pateikt daudz. Ja jūsu vēlmes un noskaņojumi nesakritīs, vīrietis ātri zaudēs interesi par visu, kas notiek, tā būs vienkārši īslaicīga pieķeršanās, nekas vairāk.

2. Simpātija

Faktiski, šis stāvoklis – kaut kas pa vidu starp kaislību, vēlmi labi pavadīt laiku un nopietnām attiecībām, kas ar lielu varbūtību var pāraugt mīlestībā. Simpātijas- viens no pirmajiem priekšnoteikumiem tam, lai varētu rasties attiecības. Par intereses izrādīšanu var kalpot tas, ka viņam patīk pavadīt laiku kopā ar jums, neatkarīgi no tā, ko jūs darāt šajā konkrētajā brīdī.

Atšķirībā no pirmā posma, kas ir izteikts tikai ar fizisku tuvību, šajā posmā vīrietis mēģina iepazīt jūsu raksturu, vēlmes, viņš sāk rūpēties par jūsu jūtām.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru