Trīs zodiaka zīmes, kuras visbiežāk piedzīvo krāpšanu. Tev jāzina!

Foto – Pixabay

Tu bieži tiec piekrāpts? Iespējams, pie tā vainīgas zvaigznes. Astrologi min trīs zodiaka zīmes, kuras visbiežāk cieš no savu partneru neuzticības.

Krāpšana ir sāpīga un nepatīkama, it īpaši, ja tas notiek pastāvīgi. Var vainot partneri, dusmoties, pieprasīt, sevi žēlot un nodarboties ar sevis pašiznīcināšanu. Šo cilvēku izvēlas 99% piekrāpto cilvēku, bet šis ceļš vienmēr ir kļūdains.

Ja tavas attiecības izjauca krāpšana, sava vaina tajā ir jāuzņemas gan tev, gan tavam mīļotajam cilvēkam. Pie tā, ka attiecības nonākušas bezdibeņa malā ir vainīgi abi. Astrologi gan apgalvo, ka reizēm situāciju var ietekmēt tieši zvaigznājs. Tāpēc lūk, uzzini kuras trīs tad ir tās zodiaka zīmes, kuras vienmēr piekrāpj un jebkuros apstākļos.

3. vieta – Ūdensvīrs
Ūdensvīra zīmē dzimušie cilvēki ir zināmi ar to, ka viņi ir ļoti vienaldzīgi un auksti cilvēki, vismaz attiecībās jau nu noteikti. Protams, kaut kur sirds dziļumos Ūdensvīrs slēpj savu mīlestību un milzīgu iekšējo pasauli, un viņš izmanto atsvešinātību kā aizsargmehānismu. Bet partnerim no tā nekļūst vieglāk.

Pēc savas dabas Ūdensvīrs vienkārši baidās no pārāk lielas tuvības un spēcīgām jūtām, kas viņa partnerim rada neizturamas sāpes. Šīs zīmes pārstāvjus bieži piekrāpj tāpēc, ka viņa partneri jūtas
vientuļi, kas liek viņiem meklēt tuvību, uzmanību un mīlestību kaut kur citur.

2. vieta – Vēzis
Savas emocionālas atturības, svārstīgā garastāvokļa, aizdomīguma, nenoteiktības un mūžīgi ievainotā ego dēļ Vēzis liek saviem partneriem izšķirties par krāpšanu.

Protams, viņi ir ļoti mīloši, rūpīgi, maigi un sirsnīgi, bet tieši tik ilgi, kamēr viņi neizlemj, ka partneris viņu kaut kādā veidā ir aizvainojis.

Tālāk situācija jau kļūst teju nekontrolējama – pārmetumi, kritika, asi uzbrukumi ar vārdiem un nepamatotām piezīmēm. Parasti Vēzis to nedara aiz ļauna prāta, viņš vienkārši nespēj kontrolēt emocijas. Tomēr daudzus cilvēkus šāds emociju sajaukums tikai atgrūž.

1.vieta – Jaunava
Jaunavas ir neglābjami perfekcionisti. Jaunavas bieži aizraujas ar sīkumiem un ideālu meklēšanu, tādejādi nereti novedot mīļoto cilvēku līdz izmisumam.

Nemitīgas pretenzijas, neapmierinātība un kritika Jaunavas partnerim liek sajukt prātā. Arī pašas Jaunavas ļoti cieš no šīs nepilnvērtības sajūtas un ar grūtībām var pieņemt faktu, ka ideālu cilvēku vienkārši nav.

Šīs Jaunavu īpašības sākumā piesaista citus cilvēkus, īpaši daudz stiprākus un ietekmīgākus cilvēkus. Tomēr ar laiku šāda savienība izjūk, jo Jaunavu emocionālā sasaiste un nepārliecinātība liek viņu mīļotajam cilvēkam meklēt daudz pašpietiekamāku partneri.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru