Uzzini, kā vēl var izmantot cepampapīru! FOTO

chncdhaHR0cDovL21hcmtldGl1bS5ydS93cC1jb250ZW50L3VwbG9hZHMvMjAxNi8wMi9vbmEta3VwaWxhLXVwYWtvdmt1LWJ1bWFnaS1kbHlhLXZ5cGVjaGtpLWlzcG9sem92YWxhLWVlLW9jaGVuLW5lb2J5Y2hueW0tb2JyYXpvbV9jNGNhNDIzOGEwYjkyMzgyMGRj

Ērts sveču ietīšanai.

2

Ja vēlaties, lai jūsu sveces vienmēr izskatītos kā jaunas un uz tām nepaliktu nospiedumi un notecējumi, rūpīgi ietiniet tās cepamajā papīrā un nogrieziet visu lieko. Tā sveces degs vienmērīgi un tiks pasargātas no notekošā vaska. Arī uzglabājot ietītas sveces tās nenoputēs un neaplips ar gružiem.

Paštaisīta piltuve

3

Ja pa rokai nav piltuves, variet izlīdzēties ar parastu cepamo papīru. Pateicoties savai struktūrai, tas derēs kā beramiem, tā šķidriem produktiem.

Instrumentu tīrīšana

4

Pēc dārza ravēšanas nepieciešams notīrīt instrumentus. Lai efektīvi noņemtu netīrumus un aizsargātu instrumentus no korozijas un rūsas, izmantojiet silikonizēto cepampapīru.

Sprūstošām durvīm

5

Dažas durvis reizēm mēdz sprūst vai kļūt “lipīgas”. Nav bēda. Pietiek ar cepampapīra gabaliņu paberzēt durvju kantītes.

Kaļķa nosēdumu traipi

6

Daudzām mājsaimniecēm ir apnicis cīnīties par spīdošu krānu. Šķiet, kā tikko to notīri, nez no nekurienes atkal uzrodas traipi. Nākamreiz, kad tīrīsiet krānu, noslaukiet to sausu ar tīru drānu, tad nopulējiet ar silikonizēto papīru. Noslēpums slēpjas tajā, ka papīrs atstāj uz krāna vaska kārtiņu, kas aizsargā to no netīrumiem un traipiem.

Ej uz nākamo lapu lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru