Vai jūtat lāsta pazīmes? Lūk, kā atbrīvoties no lāsta un ļaunas acs mājas apstākļos.

Kad sliktie notikumi neatstāj māju, bet jūsu tuvinieku pašsajūta katru dienu pasliktinās, jūs netīšām sākat domāt par to, vai neviens jums nav uzlicis lāstu? Patiesi, starp galvenajām ļaunas acs un lāsta pazīmēm var vērot veselības problēmas, neapmierinātību ar sevi, nevēlēšanos apmeklēt baznīcu, pastāvīgu aizkaitināmību, nervozitāti un bailes.

Bieži nelabvēļi rada kaitējumu ne tikai konkrētai personai, bet arī tās mājai. Šajā gadījumā jūs varat identificēt vairākas negatīvās burvju ietekmes pazīmes: pastāvīgi strīdi un skandāli ģimenē, mājdzīvnieki uzvedas nemierīgi, uz mājokļa sienām parādās zīmējumi, svētais ūdens (kas atrodas mājā) ātri zaudē savas ārstnieciskās īpašības, un parādās neizskaidrojami sveši trokšņi.

Kā atbrīvoties no lāsta

Lai aizsargātu sevi un savu māju, piedāvājam jums trīs uzticamus veidus, kā atbrīvoties no lāstiem.

Metode Nr. 1

Šī metode palīdzēs atbrīvoties no lāsta, kas tika uzlikts jums personīgi. Lai veiktu rituālu, jums būs nepieciešams savs foto (kā dokumentiem), papīra lapa, šķēres, līme un vaska svece.

Uz nelielas, tīras papīra lapas jāpielīmē sava fotogrāfija un jānēsā tā trīs dienas sirds zonā, tā, lai seja ir vērsta uz priekšu.

Pēc noteiktā laika izgrieziet papīru ap fotoattēlu un sadedziniet to ar degošu sveci. Pelni ir jānoskalo tualetē, bet fotoattēlu ieliek aploksnē un droši paslēpj. Pēc rituāla sveci vajadzētu izdedzināt līdz galam.

Metode Nr. 2

Šis rituāls palīdzēs noņemt lāstu no jūsu tuviniekiem. Lai veiktu rituālu, jums vajag mazliet sāls un tīru linu maisiņu.

Ir jāņem nedaudz sāls, pieliek to pie lūpām un saka sekojošas rindas: “Es atrunāju Dieva kalpu (vārds) no burvjiem un raganām, no melnā un sārtā, no baltā un rudā, no ašās meitenes, no prastās sievietes. Un kā neviens nevar iekost sev elkonī, tāpat nevar Dieva kalpu (vārds) sakropļot un sabojāt, un nevar kaitēt viņa vējainai dvēselei.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru